| Mad1 a întrebat:

Ce parere aveti despre plantatia de paulownia? Credeti ca s-ar vinde? Credeti ca este profitabila?

Răspuns Câştigător
| GigiMD a răspuns:

Salut, nu este profitabila pentru meleagurile noastre când iarna sunt înghețuri (din cauza înghețurilor copacul de paulownia creste cu forma ca la un copac obișnuit și nu înalt și drept) acolo unde clima este mai calda el creste încontinuu și drept dar la noi iarna vârfurile îngheață și după aia cresc ramuri prin părți. Au făcut bani doar cei care vindeau puiet... până nu sau prins lumea ca la noi nu merge.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus o intrebare, ca curu,
Sa stea lumea sa caute ce-i aia paulownia pe google, si sa vada daca e profitabil.
Habar n-am ce este, si nici nu imi rapesc din timpul meu sa caut sa vad, ca poti face si tu asta singur,
Doar daca nu esti handicapat.
Daca esti handicapat, atunci caut eu pentru tine, si te ajut, daca nu, iesi si cauta singur informatii, ca ai internet vad.

| GigiMD a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dat un răspuns ca curu,
de ce te bagi dacă nu știi răspunsul, îți pierzi timpul în zadar

| Mad1 explică (pentru anonim_4396):

Daca esti ghiolban mai bine taci. Mai este lume care vinde si pui. Ma gandesc ca poate au mai facut asa ceva altii...ca pe internet este doar 1 x-ulescu care povesteste totul prea roz.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mad1):

Pai scrie calumea, ca sa nu mai stea altii sa dea google sa vada ce-i aia paulina.
Scrie ba, sunt niste plante care nu stiu ce. sau sunt niste rase de gaini, sau ce naibi sunt.
Ca sa stie si ceilalti despre ce e vorba.
Ca nu toti cresc pauline prin spatele curtii si poate nu stiu ce e aia.

| Jatropha a răspuns:

Hola, en la web www.Paulowniaonline.net encontré toda la información sobre las plantaciones de paulownia y sobre el mantenimiento de este maravilloso árbol. La paulownia es el árbol de más rápido crecimiento en el mundo. Compré plantas de Paulownia en la tienda http://www.Paulowniaonline.net/shop por solo 2 euros. la entrega de las plantas se hizo muy rápido y quedé satisfecho con los productos pedidos