anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre plata cu banii din cont, pe care o folosește aplicația joom și alții?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Perfecta! Am peste 140 de comenzi la Joom. N-am avut nici o sminteala. Joom nu este un magazin ci o platforma de magazine care garanteaza corectitudinea. Sa-ti dau un exemplu. Am cumparat de la ei un stick de memorie metalic, cu 64 Gb si foarte ieftin. In ultima zi m-au intrebat daca a venit. Le-am raspuns ca nu. M-au anuntat ca-mi returneaza banii in 14 zile (conform protocolului lor) dar mi-au bagat banii in cont dupa 2-3 zile. Ulterior, la doua zile, a venit stick-ul. Intarziase pe drum. I-am contactat si le-am spus ca le dau banii numai sa-mi spuna numarul de cont in care sa-i virez. Au refuzat spunand ca trebuia sa nu intarzie cu expedierea si gata. Deci banii nu-i primeste magazinul pana nu confirmi sosirea comenzii. Atentie la reversul problemei! Daca spui ca nu a venit comanda si posta confirma ca ai primit comanda, pot sa-ti blocheze accesul la platforma.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Am întrebat de oarece mi-e teamă că ei iau m-ai mulți bani de cât trebuie. Nu înțeleg de ce trebuie sa plătim, neapărat în acest fel și nu cu bancnote la curier, m-i se pare suspect.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca returnarea banilor ar costa mai mult decat costa produsul, transportul facandu-se prin Posta Romana si nu prin curier. Oricum nu exista curier din China pana aici.

Am zis așa încât să înțelegeți ce zic, nu prea știam cum să mă exprim, așa e târziu și acum sunt în pat.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este nici o problema. Este doar o discutie si este bine ca sa lamurim lucrurile. Noapte buna!

Noapte bună tuturor!happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Refresh0 a răspuns:

Este o plata securizata fără niciun fel de probleme. Îți spun din experiența deoarece am facultate plăti pe joom cu cardul și e totul in regula.

Întrebări similare