| Sofiathegirl a întrebat:

Ce parere aveti despre proiectele europene in care tinerii sunt ajutati sa-si deschida o afacere? Chiar ofera statul bani? Ma gandeam sa vorbesc cu o firma de consultanta si sa aplic si eu, dar nu prea stiu care sunt sansele sa te finanteze, pe langa asta trebuie sa le dai banii inapoi? A incercat cineva sau ati auzit de cineva care si-a facut o afacere cu ajutorul proiectului european?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu le da statul banii, le da UE banii si normal ca se plateste. Sunt insa suficient conditii ca sa accesezi aceste fonduri

| gheorghe699 a răspuns (pentru suntserios):

UE,dar banii sunt platiti de catre guvernul tarii, banii nu cad din cer, tara contribuie la fondul U.E... uneori contribuim cu mai mult decat atragem.

| gheorghe699 a răspuns:

Nu trebuie sa le dai banii inapoi, dar trebuie sa ai si tu o contributie. spre exemplu, eu am un prieten care a infintat o livada de pomi ..contributia prietenului a fost ca a venit cu terenul, in functie de afecerea pe care o faci, de proiectul pe care-l ai, te finanteaza cu pana la 80% fonduri nerambursabile ...singura conditie, proiectul sa fie eligibil.