| Krina a întrebat:

Ce parere aveti despre proiectul "Prima Casa"?
Eu il consider o "unealta" electorala.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu il consider o unealta electorala, ci mai grav, se incearca stoparea preturilor, ce se afla in scadere, pentru ca ''baietii destepti''sa mai scape de unele ''active toxice''. problema este ca nu va merge, deoarece recesiunea va continua si acest trimestru, probabil ca si celalalt, salariile sunt in scadere, si nu se va baga nimeni acum sa faca un credit ipotecar.acest credit ajuta mai ales pe cei cu apartamente vechi sa si le vanda, nicidecum pentru ce a fost creat, pentru apartamentele noi. oricum, sper sa nu tina si sa se renunte la el cat mai curand, asa vor mai continua sa scada preturile la apartamente, iar cei care au facut afaceri cu imobiliare, sa se duca...,

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asa si este, darcred ca vor reusi unii sa-si ia case, asa incat desi electoral e bine-venit.

| elena a răspuns:

Categoric, dar este si inaccesibil celor fara bani.

| canarita a răspuns:

Te-ai prins...

| Parintele a răspuns:

Oricum nu este prea accesibil.

| Diav0la a răspuns:

E un alt rahat al guvernului nostru scump si drag. Dar cum ne-am obisnuit deja ca sistemul sa puta o sa fie destui care vor dori sa faca un astfel de imprumut. Mai bine ar demara programul "prima slujba" fiindca sunt atat de multi absolventi someri incat "prima casa " o sa ramana nelocuita...
Pe zi ce trece incepe sa mi se acreasca de la izul traiului in Romania... M-aam hotarat! Cu prima ocazie ivita, ma mut ...si-apoi merg la marmacie ...Cam asa zice romanul si tot aici ramane bagat in rahatul guvernului pana peste cap.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Orice ar fi, cel mai putin castiga acei oameni care vor cumpara casele prin acest program.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@elena-pai nu ti se pare totusi logic sa fie inaccesibil celor fara bani? sau tu vrei sa iei pe degeaba totul? hai ca a fost tare, crede-ma. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla despre normele metodologice ale proiectului "Prima Casa" de pe http://proiectulprimacasa.blogspot.com

Întrebări similare