Din seria ce vraji mai fac romanii sa castige bani.
Ce parerea am eu insa despre aceasta rasa, e cea mai urata rasa de pisici din lume si nu vad de ce costa atat, aceste uratenii barberite.
Ideea in sine nu e rea, dar nu e afacere, e gainarie, cam ce faceam eu in adolescenta cand cumparam mai ieftin si dadeam mai scump electronice de ex.
Nu mi-au plăcut pisicile niciodată, darămite să mai fie și chele, și urâte, ca niște rezultate ale unor experimente nereușite.
Ia-ți mai bine o vacă, de la care ai și foloase.
Sau as putea lua 2 caini de rasa de talie medie, vor aparea catelusi si ii voi vinde
Eu zic să te ocupi de lucruri serioase și să îți iei un job.
Nu e corect, și probabil nici legal să abuzezi de animale, incat să le supui la fătări repetate, in scopul obtinerii de bani. Dacă vrei, poți obtine bani frumoși din plimbatul câinilor, stăpânilor cu dare de mână.
Nah,vaca e meh...cu o capra iese banul că laptele e scump.
Sau cu o stână
Iese o afacere mai profitabilă cu vaca, mai ales dacă e una din rasa... Angus.
Mai râdeau unii pe aici de unele tipe cu pretenții, că vor imbătrani singure, având casa plină cu pisici.
Stai să ii vezi pe ăștia doi, la bătrânețe, că își se vor umple casa de pisici și nu vor avea la cine le vinde.
Serials, o pisica este o persoana, nu este etic sa o faci moara de bani, sa o tii pentru monta. Pisica te iubeste, este partenerul tau, si tu vezi in ea capacitatea reproductiva. Cum sa o pui sa fete de doua ori pe an? Asta este sclavie; cand vei vedea devotamentul pisicii si dorinta ei de a te proteja, o sa te mustre constiinta; si cum nu vei putea renunta la capitalul investit, vei deveni din ce in ce mai cinic si mai brutal. In patru ani va fi pisica mai umana decat tine.
1. Nu crezi ca trebuie sa te si pricepi putin ca sa incepi o afacere de genul asta?
2. Chiar crezi ca in Romania este o cerere atat de mare de pisici chele si exagerat de scumpe?
Pai eu sunt in Italia si vreau sa le vand in Italia, aici costa mai scump pisicile. Dar vreau sfinxi frumusei, nu uratei.
Nu mi-ai raspuns totusi la prima intrebare... Nu crezi ca e important sa te pricepi in domeniu? Crescatorii de animale au in general ani de experienta in domeniu, stiu sa selecteze cele mai bune exemplare, sa cultive anumite caracteristici, nu este chiar atat de simplu.
P.S. Nu exista sfincsi frumusei. Toate pisicile chele sunt sinistre.
Spune sinistra la chestia asta:
https://www.tiredearth.com/......hor/aa.jpg
:D
insa sunt de acord cu restul, sfinx alea sunt urate cu spume, insa cred ca sunt snobi care vor sa arate ce smecheri sunt ei cu asa o pisica
Am spus ca "pisicile chele" sunt sinistre, nu toate pisicile.
Da, ai dreptate, ai spus... stai asa ca rezolv problema, ma duc sa fac, cafea
Crezi ca esti primul care s-a gandit la asta?
am auzit de "ferme" unde animalele sunt crescute in conditii insalubre si sunt pline de boli
iar, din atitudinea ta, cu "ti-l da castrat" e clar ca nu iei in considerare chestii ca minimum de bun simt cum ar fi pedigree sau DOAMNE FERESTE mers la veterinar si verificat daca e sanatos si "cu toate dotarile necesare"
Https://www.google.com/......ps?/search
Naah, este cea mai urâtă pisică. Mai bine îți ei niste pomeranieni.
click vizualizare 3D
https://www.google.com/......ps?/search
anonim_4396 întreabă: