| Robert03122002 a întrebat:

Ce părere aveți? E momentul să cumpăr un restaurant?

17 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai pe ce arunca banii da, si il vei tine inchis asa ca vei face profit zero daca nu vei avea clienti deloc.

| sierra1 a răspuns:

Păi văd că n-ai bani de o mașină cât-de-cât deci de ce ne prostești cu basme d-ăstea?

https://www.tpu.ro/auto-moto/unde-gasesti-masini-ieftine-din-germania/

| Robert03122002 explică (pentru sierra1):

Da, aici a fost greșeala mea pentru că am folosit "ieftin" și nu am specificat bugetul!
Și îmi doresc să investesc in ceva productiv, nu in mașini de peste 20 mii euro! Mulțumesc pentru răspuns!

| sierra1 a răspuns (pentru Robert03122002):

Baftă dacă ceea ce spui, e adevărat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă mă uit la întrebările pe care le-ai puspână acum, constat că ai 18-19 ani, ceva de genul. Astfel probabilitatea ca dta să ai bani ca să cumperi este zero. Astfel întrebarea ține de ficțiuni din mintea ta. Iar evaluarea momentului intră și ea în această ficțiune. În funcție de răspunsurile primite aici, ce vei face, vei cumpăra cu banii pe care nu îi ai? Astfel, care este rostul întrebării? Eliminarea plictiselii. Succes.

| George456 a răspuns (pentru sadrian46):

Ti-e ciuda mosule ca isi permite si nu tu? Lasa invidia ca esti batran, te vede Dumnezo

| sadrian46 a răspuns (pentru George456):

Salut! Am arcada sparta si nasul spart.
Acesta ești dta în 17 martie. Deci cu capul spart. Ți s-a scurs și mintea pe acolo? Asta presupunând că înainte ai avut așa ceva.

| Robert03122002 explică (pentru sadrian46):

26 de ani! Bani! Am destui, lucrez in IT! Dar dv. stați pe aceasta aplicație nefăcând nimic! Va urez o zi frumoasa!

| anonimg a răspuns:

Eu zic ca da. Pentru ca restaurantele nu sunt inchise, ci doar locurile sunt limitate. Poti sa il transformi si in catering, pentru ca sunt multi angajati care isi comanda mancarea la servici. Altii nici acasa nu gatesc. Iti angajezi si soferi sau te folosesti de serviciile firmelor care livreaza mancare la domiciliu.
In plus acum trebuie sa fie mai ieftina achizitia unui restaurant.

| Frank51 a răspuns:

Cred că e momentul perfect să cumperi niște cărți.

| Zuzu1991 a răspuns:

Daca ai bani si cumperi si locatia (nu platesti chirie) e cel mai bun moment, preturile sunt la pamant

| Panamax a răspuns:

Cine are bani acum cumpara ce este de cumparat.

| Mirel4412 a răspuns:

Parerea mea e ca nu e un moment foarte bun. Daca tot vrei sa faci ceva, poti deschide un restaurant doar pe livrari online, adica nu cumperi scaune, mese, etc, ci sa ai doar bucatarie

| DonEduardo a răspuns:

Cum vrei.

| tonyc7 a răspuns:

Daca ai banii necesari si esti decis sa ai o asemenea afacere, de ce nu? Spor la clienti!

| RealKing01 a răspuns:

Da e momentul, daca ai bani da! Cumpără-l!

| Adelamaria16 a răspuns:

Daca ai bani și ești pregătit eu zic sa incepi...dar este mai greu in vremurile acestea cu pandemia și toate cele. Oricum încearcă pe livrări online in caz că te decizi sa faci asta. Succes!

Întrebări similare