Sa nu fie de la alți parteneri eMAG. Doar la ei am văzut cost mai mare la livrare. Dar e adevărat ca au mărit și eMAG costul de livrare.
Pai produsele sunt de la 2 parteneri eMAG diferiti, deci fiecare cu transportul lui.
Sau ambele sunt vandute de eMAG si tu locuiesti in vreun sat foarte departe de orasul unde este depozitul firmei de curierat.
Dar daca produsele erau ceva mai scumpe cu livrarea gratis, mai ziceai ceva? Chiar daca costul era cam acelasi .
Maine vezi ca adauga,, eMAG prime" xD
=) măcar de ar i-ar fi copiat până la capăt, nu sa vina ei cu CEVA NOU. ma rog... ar fi cool sa dispară eMag și să apara și în România Amazon.
Exista deja eMAG genius, unde ai beneficii fata de membrii standard.
On topic, eMAG are valoare fixa de livrare de 14.99 prin curier, 4.99 easybox, ceea ce tu cumperi probabil este vandut de o alta companie din marketplace, acestea au costuri diferite la livrare in functie de fiecare companie.
Ar da familment pentru ca romanii nostri nu prea sunt deschisi la chestii noi. Odata ce s-au obisnuit cu un site sau un serviciu, cu ala continua pana la moarte.
... sau nu. Aia de care zici tu merita sa fie mulsi la sange.
Cum crezi tu ca ar reactiona un client fidel altex de 10 ani, la aparitia amazon Romania?
Client fidel = idiot. No offense. Sint fan AMD, dar folosesc procesor Intel si placa video NVIDIA. Am cumparat de la Altex, Media Galaxy, Flanco, Garaj, samd. Daca miine am nevoie de ceva, iau de unde prind oferta cea mai buna si stiu ca nu e jeg gen Cel.ro. A fi "client fidel" in peisajul economic actual e sinucidere financiara. Uite, mai ieri ma palise ideea sa imi fac upgrade de procesor. Stau si ma uit ce mi-ar mai suporta antica mea placa de baza, ma hotarasc la Intel Core i5-3570S din cateva motive esentiale, nu aprofundez motivele acum ca nu are sens. Caut procesorul la magazine serioase de la noi, cu garantie, pretul pleaca de pe la 350 RON. Pe OLX/Okazii, tot cam pe acolo, doar ca fara garantie. Gasesc frumos pe ebay.de un magazin din Berlin care se ocupa cu SH si refurb, afisat la 35. Le ofer 28, imi ofera 30, il cumpar cu 30 EUR. 12.9 transportul. 42.9 EUR cost total. Client fidel = fraier.
Subscriu, nu exista fidelitate la vreun magazin decat daca ai un card care merge doar la ei, si tot e cam nasol daca ai asa ceva. Eu de multe ori comand de pe eMAG chiar daca are preturi mai mari pentru cele 30 de zile drept de retur fata de 14 zile la ceilalti, sau daca gasesc un produs resigilat foarte ieftin.
Mdah, asa am luat si eu odata o placa video resigilata de la eMag. E amuzant cum am comandat de vreo doua ori produse de la Flanco sau Altex PRIN eMAG fiindca erau mai ieftine asa decat daca le luam direct de la Flanco/Altex.
Mda, nu cred. Eu as comanda în fiecare luna câte ceva, dacă nu chiar în fiecare săptămână.
Dar na, oricum nu ar intra GIGANTUL Amazon pe piața din România. Sa nu ne facem iluzii.
Iar despre genius asta e o glumă destul de buna.
O seară frumoasă vă urez tuturor!
Pai ce te opreste sa cumperi de pe Amazon asa cum e acum? De exemplu anul trecut am luat un bax de Vegemite. Cu tot cu transportul am iesit la vreo 26 RON borcanul. 12 borcane in bax, nu 24 sau 48. In Romania era la un magazin online cu vreo 45 RON borcanul + transport.
Nimic.
Plus ca aici e foarte probabil sa le găsești aproape expirate. Se vând greu, dar nicidecum nu se scot de la raft dacă mai au o zi de valabilitate. Asta e România.
Ei, nu e bai daca expira Vegemite, ca practic e pasta de drojdie cu foarte - dar FOARTE - multa sare. Are termen de valabilitate ca deh... totul trebuie sa aiba un termen de valabilitate. Mai nasol e cand gasesti lactate si altele de genul prin magazine care inca nu au expirat dar sunt fermentate sau putrezite...
Depinde de firma care vinde produsele, nu peste tot este acelasi pret de livrare. Unele firme care au contract cu eMAG intr-adevar folosesc firme de curierat scumpe.