Daca spatiul este proprietatea ta, eu zic ca cel mai bine ar fi sa-l inchiriezi, si nu te mai doare capul. Ai grija la alegerea chiriasului si la intocmirea contractului. Bafta multa!
Angajeaza cativa bucatari cu experienta intr-o mica pensiune, pretul sa fie accesibil pentru toata omenirea.
Un mic aprozar cu fructe si legume proaspete, condimente.Mai poti adauga nomenclatorului de produse si tigai, cratite, cani, farfurii, precum si consumabile de bucatarie.
Fie criza cat de mare lumea tot v-a cumpara de mancare.Prea multi bani nu vei cheltui cu stocul de marfa. Poti realiza un venit chiar frumusel daca nu platesti chirie la spatiul comercial.
Un mic aprozar cu fructe si legume proaspete,condimente.Mai poti adauga nomenclatorului de produse si tigai,cratite,cani,farfurii,precum si consumabile de bucatarie.
Fie criza cat de mare lumea tot v-a cumpara de mancare.Prea multi bani nu vei cheltui cu stocul de marfa.Poti realiza un venit chiar frumusel daca nu platesti chirie la spatiul comercial.
Deschide o agentie de pariuri sportive (in franciza sau eventual colaborare ). E un domeniu care functioneaza excelent chiar si pe timp de criza.