Țeapă. La 15 ani ai tai inca nu esti „copt". Vad ca tot vrei sa mai vinzi ceva. Nu ai alte preocupari la varsta ta?
Atunci hotaraste-te cand minti. Aceasta este o intrebare de-a ta, putin mai demult. Si fara jigniri, nepoate, ca nu am pascut oile impreuna.
https://www.tpu.ro/......-astept_2/
nepoate ai avute oi? Tu cred că ești Ceaușescu reîncarnat
Cine era Ceausescu, nepoate, de mă asemeni cu el? Nu erai nici pe teava tunului in ultima lui zi de viata.
Despre ce sanctiuni vorbesti baiete?
Tu ai doar 15 anisori si ai vandut ilegal ceva, sau ai dat cadou... aici nu exista sanctiuni. ca nu esti firma sa poti da pe cumparator in judecata.
Ti-ai luat teapa si pe viitor inveti sa nu mai vinzi nimic pe promisiuni.
Du-te mă violet o XD aici că mă aburești aiurea
Ia uite aici, cum te faci singur de rusine:
"în 30 Iulie | Lucaaragiale23 a întrebat:
Îs băiat, am 15 ani să mă gândeam să înghit sperma mea proprie."
Un copchil fără minte, care jigneste ca la usa cortului.
Trebuie raportat la admin!
Oho, este deja.
Nu se face asa ceva sa dai in avans sau pe datorie etc... Ai bani, cumperi, n-ai bani, nu dai.
Daca ai dovezi cu toate conversatiile, atunci poti face plangere la politie. Politia il va cauta si il va pune sa iti trimita suma de bani, altfel il poti da in judecata.
Nu știu în ce filme ați văzut asta cu "Poliția îl va cauta și îl va pune să îți trimită banii", dar sigur nu era unul din Romania
Aici ești vinovat chiar și dacă ești victima.Plus de asta poliția nu va face asta, in cel mai optim caz îl poartă prin tribunale și plătește bani grămadă la avocat și gata.
Chiar și cu dovezile de fata.Insa daca e vorba de un contract între părți, ar avea o oarecare șansă, însă cuvântul unora e hârtie igienică, nici nu știu de ce se mai merge pe încredere in ziua de azi, că eu nici în mine nu mai am încredere, darămite Intr-un străin
App, situația pe care am descris-o e 100% reală
Am poze cu tot ce am vb și tot ce ai zis pers respectiva + că am și Nr lui și Facebook ul in acest caz ce pot face
Nu ma pun sa-ti citesc comentariul...Eu am avut un caz oarecum similar...Am platit pentru ceva si cand am deschis coletul era cu totul altceva, niste zdremte in colet.
Am depus plangere, am fost chemata in cateva zile, politia mi-a cautat persoana, a luat legatura cu ea si mi-a trimis banii inapoi fain frumos pe cont. O seara buna.
Ti-am zis...Mergi la politie, le spui ce s-a intamplat si ca vrei sa depui plangere pentru ca ai dat de buna credinta un bun pentru care asteptai banii si nu ai mai primit banii. Ai fost inselat.
Daca e o suma mare, merita sa mergi, pentru 50-100 de lei, poti si atunci dar vei fi unpic luat de ras.
E vorba de 160€ euro merita?
Da.
Iommix întreabă: