anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poti face sa casti bani cum poti deveni cunoscut?

Răspuns Câştigător
| loredanarotariu a răspuns:

Poti sa spargi o banca centrala si sa dai gres (ai castigat bani pentru un timp scurt dupa care ai aparut la stirile incatusat).
Sau iti poti exploata calitatile - fizice si/sau intelectuale pentru a intra in mod profitabil in sistemul social-financiar.

12 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Daca esti prea cunoscut te cauta si hotii.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca gasesti solutia ideala, anunta-ma si pe mine!

| N538961518 a răspuns:

Ai talent? fa-te actor sau cantaret

assiris
| assiris a răspuns:

Citeste cartea lui Pavel Corut - http://miracol.ro/....../carte.php este plina cu idei de a face bani.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prin munca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Banii sunt recompensa muncii asa ca nu ai de ales:La munca! Cunoscut poti deveni facand o fapta buna...sau rea, depinde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Think what you want to think and act like you already got it!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asculta-ti inima, primeste informatii noi si ca sa te decizi mai usor iti propun ceva, da cu banul, important nu este apoi ce iti arata banul ci ce simti tu in legatura cuceea ce arata. oamenii bogati au mintea deschisa catre noi oportunitati de ce crezi ca se spune bogatul tot bogat ramane oamenii obisnuiti nu iau in seama aceste lucruri pentru ei e imp. munca fizica si grea, azi poti face bani si altfel din fericire. uite eu ti-am raspuns.claudia __si pot sa iti dau si rezolvarea

| irynna a răspuns:

Nu intotdeaunda poti deveni cunoscut atunci cand ai bani.iti dau un exemplu:degeaba ai bani daca personalitatea ta ca om, lasa de dorit! dezvolta ce ai bun in tine, ceea ce te face increzator, invata sa fii mandru de realizarile tale, fii un exemplu pentru altii! asta te va face cunoscut si popular. iar banii, ii vei obtine mult mai usor prin calitatile tale!

| Chion a răspuns:

Sa muncesti.sa gandesti..gasesti varianta daca asta vrei

| avalon a răspuns:

Parerea mea. este sa lasi banii pe ultimul loc. si sa te preocupi de lucruri mult mai importante. cum ar fi credinta. crede.ma k cine moare. nu i. a nici un ban cu el in mormantwinking asa ca think clear!

| mutu a răspuns:

Sa canti

Întrebări similare