Toți oamenii sunt "ceva".
Așadar, ar trebui să te faci pustnic, să nu mai vezi pe nimeni.
OK, deci sa zicem ca ma cunosti. Ma comport normal, mergem la beri, la un gratarel, o treaba. Nu vin nici cu partener, nici cu partenera la evenimentele alea. Nu ma imbrac iesit din comun, nu am gesturi de domnisoara, nici nu ma dau la barbati in public. Poate sunt gay, poate nu, poate sunt asexual, poate sunt. Cu ce te influenteaza pe tine daca stii sau nu stii asta? Daca sintem prieteni, CE TREABA ARE COMPONENTA ASTA A VIETII MELE? Nu, nu are nici una, doar ca ai tu ceva complet eronat in minte.
Daca nu-ti plac de ce te invarti intre ei? Afirmatia ca toti oamenii pe care ii cunosti asta demonstreaza.
Sa stii ca toleranta face parte din comportamentul unui om educat. Nici mie nu-mi plac anumite categorii de oameni, ii ocolesc, iar daca nu pot, ii tolerez.
Si la sfarsit: cum de tu, din 4-6% din populatie care sunt homosexuali (gay sunt doar barbatii, nu si femeile), ii ai pe toti, 100% in jurul tau? Nu crezi ca suferi de hipohondrie homofoba? Adica orice gest facut de cineva fata de alta persoana o consideri facuta de un homosexual?
Nu are inteles intrebarea, elaboreaza te rog.
Tu esti gay sau persoanele pe cale le cunosti sunt gay. Si care e faza cu,, sau ceva"?
Si care ar fi problema in toata treaba asta. Prea multe mistere care trebuiesc elucidate.
"sau ceva"?
Asta e gresit... rau
Ori ii consideri "ceva" pe gay, ceea ce e gresit.
Ori ii pui in aceeasi categorie pe gay cu "ceva", ceea ce e iar gresit.
Aveam de gand sa scriu mai mult, dar am vazut numele tau de profil. asa ca nu o sa-mi bat capul cu prea multe explicatii.
Raspuns scurt: ii cauti/atragi
Raspuns scurt2: poti oricand sa cunosti alti oameni in viata reala si daca totusi nu-ti iese, poti sa cunosti oameni si online.