Practic nule. la 700 lei salariu esti cam la limita acelui imprumut de 8000 lei si tu te gandesti sa iei inca un imprumut de peste 80.000 euro? Rata ar fi oricum de cateva ori mai mare decat salariul tau actual. Eu zic sa-ti gasesti un job mai bine platit inainte de toate.
Numai bine, Shin.
Nu ai sanse doar o casuta de nisip, in rest trebuie sa ai salariu enorm sa iti cumperi o casa.Succes.
Eu nu am reusit nici in ziua de azi sa imi iau o locuinta. De ce? motivul e simplu:eu lucrez pentru 600lei iar sotu lucreaza in Cipru pentru 1400 euro.Nu sunteti lamuriti? Ba da cu carte de munca lucram amandoi:dar bancile au niste reguli pe care nu le inteleg(sincer vb) si nu recunoaste adeverinta sotului din strainatate.PT ei e nula, ca si cum numai eu as avea un venit iar sotul nu
Am incercat la Empirio, acolo am inteles ca au contracte cu cei di cipru si aproba anumite acte, in fine mai mult nu pot explica.
Cazul meu e mult diferit de alt tau asa ca si eu astept un apt de la Anl sau legea lui Boc
asteapta sa se voteze planul lu boc "programul prima casa " cum k tinerii care-si doresc construirea casei de la 0, primesc de la stat 60000euro? apoi ce fel de criterii sunt pentru a lua banii astia, habar nu stiu... nu stiu nu ma intere, pentru ca sti dc? nuty, tu cu un venit de 700 lei, plus si 8000 rata banca, plus si pensie alimentara...nu stiu daca ai vreo sansa la o suma asa de tare...si u esti la mapn, si doar atata ai slaariu?
da ei nu ti=ai dat apartament, spatiu unde sa stai, si dc nu depui un dosar pentru anl, k ai avea ceva sanse, doar esti la mapn, nu? succes, si o zi plk...pace:X
anonim_4396 întreabă: