anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce știți de bitcoin? Ați reușit să faceți milioane? M-am înscris pe niște grupuri de telegram unde am fost trimisa sa înregistrez pe un site bitcoin com. Am făcut cont frumos și mai departe mi se cere plata minima 100 dolari și după sa confirm identitatea și mi se cere poza de permis de conducere sau buletin. E normal? Sau toată chestia cu cripto și bitcoin e păcăleală.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice site serios si legal care tranzactioneaza crypto trebuie sa iti ceara cat mai mult date personale, de la act de identitate pana la facturi in care sa demostrezi unde stai sau extras de cont.

Crypto nu e o pacaleala dar e ceva foarte volatil si riscant. Trebuie sa intelegi bine domeniul si cel mai important sa iti permiti sa pierzi banii pe care ii investesti. Altfel nu te bagi.

| johnnny123 a răspuns:

Chiar crezi că ăia care au făcut milioane din bitcoin vin aici să stea de vorbă cu tine?

În primul rând, milioane au făcut cei care au auzit de crypto și au investit la început, adică cu ani înainte să audă marele public. Nu cei care au investit când bitcoin ajunsese deja la 60k de dolari

Dacă te apuci de investit acum, când deja toată lumea știe, șansele să faci "milioane" cu investiții mici sunt aproape inexistente. În schimb șansele să rămâi fără 80% din bani sunt foarte reale.

| Legion7X a răspuns:

laughing 100 dolari mai bine îți iei frumos, drăguț, minunat adidași, decât în porcaria aia care trebuie să te astepți că îi pierzi fară să ai vreo explicație. Bitcoin este pentru cei care au buzunarul larg, dar nu le pasă dacă pierd sau cum îi pierd ori cât pierd.

| haileewatson a răspuns:

Crypto nu e pacaleala. De ce va bagati pe tot felul de grupuri no name de telegram pline de ciudati? E asa de chiar asa de greu sa google-esti care sunt cele mai mari platforme de crypto si sa-ti faci cont singura? Si nici nu esti obligat sa bagi o anumita suma din start.
Binance.com
Crypto.com
Coinbase.com
etc.
Si da, e normal sa-ti ceara buletinul si acte de identitate.

| ALEXICAmarketing a răspuns:

E schema ponzi clasică.Ca să crească trebuie sa tot crească numărul celor care cumpără.
Nu are nici o utilitate.Eu folosesc leu și euro nu crypto.

| LoveSleep a răspuns (pentru ALEXICAmarketing):

O gramada de miliardari investesc in crypto pentru ca vad un viitor in industrie. Institutii mari investesc in crypto pentru ca vad un potential si o utilitate imensa.

Si totusi, tu esti mai destept decat ei, care ai citit despre investitii in cartile de tabinet.

| ALEXICAmarketing a răspuns (pentru LoveSleep):

Sunt destul de deștept ca știu ce sunt schemele ponzi.Nu investesc acei manipulatori ordinari ci joaca la pacanele.
Crypto este o schema ponzi imensa.Saracimea este momita prin reclama.
99% vor pierde tot.Este la fel că la bula dotcom.

| LoveSleep a răspuns (pentru ALEXICAmarketing):

Esti pe langa, fratele meu. Mai citeste si revino.

| ALEXICAmarketing a răspuns (pentru LoveSleep):

Ia si joaca tata la pacanele crypto ca o sa ajungi sigur milionar?
Generatia Caritas, FNI, dotcom si next CRYPTOmania?

| Angelindeed a răspuns:

Tu te aștepți să faci bani fara să investești? Te păcălești tu singura atunci, nu trebuie sa te mai păcălească ei

| AaaaHihgma34rSharc a răspuns:

M-a ajutat ilies vlogs si mi-am luat 3 bmw uri dal an morti lui de paros moldovean
bani don forex