Am fost la ei la sfarsitul lui 2013. Contractul e facut pentru prosti : tu dai banii si noi nu ne asumam nici o raspundere.Mi-au spus ca va fi un interviu dar ei nu ma intrebau daca ma pricep la ceva, ci numai daca am adus banii.M-am cam lamurit si am plecat. Dupa aia m-au tot sunat ca au o promotie, sa platesc jumatate acum si jumatate la plecare, apoi ca e o reducere si trebuie sa pl mai putin, etc. Eu nu am inteles un singur lucru : daca sunt teperi, cum da nu au disparut din peisaj pana acum? Nu s-a intors nimeni dupa ei sa le ia gatul? si nici pe forum nu vad lume suparata ca au dat banu si... ceva acolo. curiossss
Si despre salariu ceva : ziceau ca e 6.5 # parca dar asta e salariul minim in GB.Si nu suflau o vb ca de fapt trebuia sa iti faci firma ( self emploier ) si din minimul asta, trebuia sa iti pl singur impozitele.
Am fost contactat de o doamna pe nume Ingrid si m-a luat la intrebari daca stiu bine engleza, pe unde am mai lucrat, daca am lucrat in strainatate si abureli de genu asta, cica o sa primesc un mail de la firma lor, cand i-am spus ca nu doresc sa plec asa ca de la stana si ca am alergie la tzepe de genul asta si de obicei caut informatii despre firma la doresc sa aplic a lasat-o mai moale cu "interogatoriul" si mi-a spus ca poate ne mai auzim la telefon sper sa nu mai sune, daca o face o sa-i spun ca e o firma de tzepari si ca sesizez DNA-ul!
Numele meu este mihai sunt din Bucuresti si am lucrat cu aceasta firma pentru un post warehouse operative
si va pot spune ca mi-am luat o maaaaaaaaarrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee TEAPAAAA
am platit peste 1000 lire comisioane bilete de avion acte traduse legalizate analize medicale taxe dosare interviuri peste interviuri si tin sa mentionez ca firma este legale acreditata si toate actele la ziii dar colaboreaza cu niste agenti din Anglia care sau dovedit ca nu exista am plecat pe 15 decembrie 2014
si cand am ajuns acolo am aflat ca contractele noastre nu mai sunt valabile si nici nu a existat vreo oferta pe noi (adica un grup 4 pers toate cu aceasta agentie)sotia mea s-a intors in tara si eu am reusit sa-mi gasesc prin alte agenti de recrutare din Anglia un job.
la intorcerea sotiei din tara tin sa mentionez ca pe langa scuzele de rigoare ne-am primit si bani care i-am platit in tara
N UUU VA RECOMAND ACEASTA AGENTIE
DACA VRETI SA TRAITI VISUL ENGLEZESC CAUTATIVA VOI PE site-uriLE DIN ANGLIA DE MUNCA VA SCUTITI DE CIRCA 1000 LIRE PERSOANA