In 2013 se incheie actualul ciclu bugetar, atata tot.De accesat fonduri pe perioada ramasa e greu acum, pentru ca sant multe acte necesare la dosar si timpul este deja foarte scurt.Si eu beneficiez de un fond pe agricultura (apicultura).Din momentul in care am actiunea de completare a dosarului si pana la aprobarea lui au trecut 7 luni.De la momentul aprobarii si pana la prima transa de bani intrati in cont, au mai trecut 5 luni, total 12 luni=1an.In domeniul asta al proiectelor pe agricultura valoarea totala a proiectelor depuse deja si aprobate, depaseste de doua ori totalul sumelor alocate acestui domeniu.I-ti dai seama ca 2013 aici e inchis deja.Sa urmaresti atent de la anul ce fonduri vor fi repartizate pe domenii de activitate(nu ai mentionat domeniul in intrebare) si sa actionezi rapid. Vreau sa-ti mai aduc la cunostinta ca pe durata completarii dosarului cu actele necesare am cheltuit aproximativ 1000 roni.Acum la transa a doua am deja 3 luni de intarziere la plata. Daca te hotarasti sa demarezi un proiect ai nevoie de mult curaj, de foarte multa ambitie si nervi de otel cat cuprinde. Bafta si Doamne ajuta!
Nu stiu multe, dar stiu ca e foarte greu sa le accesezi in Romania, si iti trebuie multa minte si pile ca sa poti face ceva cu ele. Dupa, va fi treaba ta cum vei tine afacerea, si cum vei reusi sa dai banii inapoi.
Salut.NU EXISTA RESTRICTII! acum depinde si in ce domeniu vrei sa accesezi acele fonduri.