anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa faci pentru a primi fonduri nerambursabile pentru agricultura?

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Sa te gandesti la o afacere, sa-ti faci un plan, pentru a putea accesa fondurile trebuie sa ai baza deja formata iar tu sa imprumuti banii din alta parte si sa tii dea dupa aia, daca tii mai da. Vei plati o groaza de taxe, vei avea locatia cu acte in regula a ceea ce vrei sa faci si vei face un plan, ai putea sa gasesti pe cineva sa ti-l faca dar tot va trebui sa platesti si spagi ai de dat in toate partile. E dificil dar se merita daca le obtii. Dupa ce ai facut toate actele s-ar putea sa -ti zica nu se aproba si daca te-ai intins prea mult pe baza fondurilor e vai de tine.

7 răspunsuri:
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca nu esti satisfafacut/a de raspunsul primit de la mariazet45, cauta o firma de consultanta. Oricum, cea mai lejera solutie este sa ai "pe cineva, pe langa altcineva", de preferat un politician cat de mic, aflat la putere. Nici nu-ti imaginezi cum se deschid niste usi, fara sa scartaie... daca le ungi inainte big grin Ideea este sa nu te descurajezi, cu cat le vei obtine mai greu, cu atat mai mare va fi satisfactia in momentul in care vei reusi. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CE TREBUIE SA FAC PENTRU A PRIMI FONDURI NERAMBURSABILE PENTRU AGRICULTURA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Szb. kJJVxb. aVb/kjdsBVkSNVLndxsbvciu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau sa-mi deschit un salon de coafura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce se antampla daca nu respecti contractu? Ce consetinte am? Viata nu sti ce ati ofera. Ce am de facut dupa ce obti un credit nerambursabil?

| MaRi_6563 a răspuns:

Sa ai o baza sigura si de preferat sa ai sub 40 de ani petru ca exista un program de finantare pentru tinerii fermieri

| iunie2001 a răspuns:

Cauta pe www.google.ro sectiunea fonduri nerambursabile pentru agricultura si vei gasi o sumedenie de informatii