Mergi si munceste. E cu totul altceva sa vezi cum e viata pe spinarea proprie. Dupa aia nu te opreste nimic sa te faci nutritionist, poate chiar direct in Anglia. E un domeniu cautat.
Salut vreau sa-mi dau o parere atata tot daca iti place cum suna poti sa ma mai bagi in seama .
Ma numesc Robert am 18 ani si fac Oriflam de 5 ani, daca ai auzit este o firma Suedeza de produse cosmetice si infrumusetare dar si pentru barbati.
Treaba sta in felul urmator sunt aici sa-ti ofer oportunitatea de a pune niste bani deoparte pentru a te scuti de cateva milioane cerute parintilor.
Eu sunt in aceasta afacere dupa cum ti-am mai spus de 5 ani si continui sa cresc sa fac din ce in ce mai mult.
Treaba sta in felul urmator sunt niste cataloage pe care le prezinti rudelor, vecinilor apropiati, colegilor si familiei tale apoi faci niste comenzi in 2 zile le iei, vine comanda, dai produsele primesti banii, o parte platesti factura si restul sunt ai tai.
Reducerile sau castigul imediat cum il numim noi este de pana la 40 % + ca ce iti mai iei tu si familia ta din magazine poti lua de aici la un pret mult mai mic si de o calitate mai buna.
Plus sa nu mai zic cand atingi anumite trepte primesti cadouri in bani si cadouri in produse.
Nu stiu ce sa zic dar eu sunt multumit daca tu vrei un castig in plus doar pentru prezentarea unor reviste este perfect dar daca vrei sa incepi sa te folosesti de sistem sa faci afacerea te voi ajuta sa ajungi acolo sus unde iti doresti.
TEL: 0766.233.962
Asta e telefonul meu daca te intereseaza sau ti se pare interesant si vrei mai multe informatii astept sa ma apelezi pentru ca nu sunt ocupat.
Daca iti doresti mai mult, mergi la constanta si fa institutul de marina sau umc, pleci in voiaje si ai tot ce iti doresti. sincer e singura cale prin care poti trai decent in Romania...