| cumdc a întrebat:

Ce ziceti ar merge la tara un fel de restaurant nu-s cum sa zic ca nu cred ca merge nici fast food nici retaurant un loc cu mici,hamburger, pizza, meniuri cu pulpe de pui salata de varza si cartofi sau aripioare pane, ciorba de burta, friptura, platouri ce ziceti ar avea profit si sa mai am un biliard ceva bauturi etc

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde mult de locul zona unde faci afacerea, cel mai bine ar merge in zone intens circulate școli, licee, statii de tramvai autobuz, dar cel mai sigur faci afaceri cu shaorme, ca alea cumpăra elevii in pauze, shaorma mică medie mare cu de toate, sa ai si sucuri, pateuri calde covrigi, nu va cumpăra nimeni la prima oră mici pulpe si pizza. Ca sa ai vanzare trebuie sa ai marfă proaspătă ieftină, si cineva care sa faca reclamă magazinului/fast foodului tau. Succes.

| cumdc explică (pentru CristiDinBucuresti):

Comform ultimi recenzi sunt aproximativ 5642 locuitori in comuna si daca as deschide aceasta afacere sa zicem asa as faceo langa targul comunal care pe fiecare duminica se umble de persoane din comunele invecinate mai este un astfel de magazin dar mult mai departe de locul de unde as deschide eu si am fost intr-o seara acolo si era plin patronu a zis ca asa e mereu dar acolo nu se serveste hamburger pizza, biliard si de aia cred ca as avea un profit mult mai mare

| Violleta2022 a răspuns:

La tara nu merge restaurantul, taranul este invatat sa gateasca in casa, ca nu-si permite sa manace la restaurant.
Mai bine o crasma, bodega, ceva, ca la bautura, se gasesc musterii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nicidecum, crezi ca lumea la tara isi permite bani pe mancare la restaurant fie el si el si fast food? Poate daca e o localitate de tranzit intens undeva la sosea

| Bondarel99 a răspuns:

Eu am vazut la tara intr-o comuna a deschis cineva un fel de fast food unde facea sandvisuri in chifla cu de toate si hot dog, iar afacerea merge foarte bine si inca merge foarte bine pentru ca preturile sunt foarte accesibile (daca te gandesti sa vinzi un sandvis cu 10 lei sau chiar 5 lei o sa dai faliment din start, gandeste-te ca vorbesti totusi de un loc la tara) si in apropiere este o scoala, deci clientela.Sa tii cont si de asta, la tara dar totusi zona populata.

| Kogaion a răspuns:

Pai vezi si tu in primul rand cati locuitori si cam ce venituri au, ca sunt tot feluri de sate/comune, dar ideea ta e buna daca il faci cu mese de biliard, un bar, poate daca ai spatiu mai mare sa faci un separeu pentru niste pacanele.

| BotezanDaniel a răspuns:

Nu am mai auzit de așa ceva, laughing în Brateiu jud Mureș, sau în Șaroș, pe unde am fost.Dar încearcă într-o zonă centrală. Răspuns câștigător?

| R0byZ00r a răspuns:

Poti face un magazin alimentar intr-un sat, cu paine si bautura mai ieftina decat in alte magazine din acelasi sat si baga reduceri sa ai clienti.

| cumdc explică:

Comform ultimi recenzi sunt aproximativ 5642 locuitori in comuna si daca as deschide aceasta afacere sa zicem asa as faceo langa targul comunal care pe fiecare duminica se umble de persoane din comunele invecinate mai este un astfel de magazin dar mult mai departe de locul de unde as deschide eu si am fost intr-o seara acolo si era plin patronu a zis ca asa e mereu dar acolo nu se serveste hamburger pizza, biliard si de aia cred ca as avea un profit mult mai mare

| SlickyOMG a răspuns:

Nu, pentru ca in mod normal in sate (la tara) locuiesc majoritatea batrani, si nu vei putea avea o vanzare prea mare.

Întrebări similare