Tu da, dar alții i-ar depozita. Eu am întrebat altceva, nu ce ai face cu banii. Dacă este 99, 99% sigur depozitarea la bancă, in contul de economii, având în vedere că este independent de contul curent, la contul de economii chiar nu văd să aibă nimeni accesul decât dacă îți este spart contul bancar (datele de autentificare + mfa). Dar nu știu dacă așa și este, de asta întreb pe cei care au mai deschis în contul curent și unul de economii.
Contul de econimii clar e mai sigur decat cel curent.
cel mai sigur e sa si imparti suma la macar 2 banci.
nu stii cand una poate avea probleme.
Off-shore accounts
NU am avut niciodata destui bani ca sa ma intereseze treaba asta, dar am inteles 2 lucruri:
1. multe banci la conturile de economii in valuta nu au dobanda sau au foarte mica
2. satul garanteaza maximul 100mii de eu, si aia putin probabil sa tii primesti, asa ca, daca economia face crash, sau sistemul bancar, ramai cu praful de pe toba si e mai bine sa ii tii la ciorap (eventual investiti in aur... nu pietre pretioase, ci aur) decat sa ii tii la banca
insa "te rog mult" da-mi un milion de euroz si iti spun mai multe dupa ce vad eu ce fac, cu ei
Da, la bancă. Există un fond de garantare a depozitelor bancare până la 100000 Euro. Peste asta poți să investești în aur pe care să îl depozitezi într-o cutie de valori la o bancă.
Stupiiiiiiiiiiiiid! Imobiliare sau o colectie de obiecte de lux pe care sa o tin la aur (ceasuri serie limitata, cateva picturi, de-astea). Conturi de economii, acum, la banca, doar daca esti retard. No offense. Chiar zilele trecute am primit email de la ING cum ca dobinda la conturile de economii se micsoreaza la 0.4%. ZERO VIRGULA PATRU LA SUTA! Asta la conturile in lei...
Cel mai sigur loc de pe planeta pamant este atunci cand cumperi TITLURI DE STAT DE LA GUVERNUL ELVETIAN. Acele titluri sunt atat de sigure ca sunt printre singurele care au dobanda cu minus din lume. Ei bine, o sa ai probleme de lichidare adica nu ai acces la bani si doar poti sa primesti un venit mic din investitie dar esti sigur ca nu ii pierzi pe timp de 30 50 de ani. Bancile noastre pot sa faca la fel de mult ca si bancile si guvernul din Rusia care au anulat toate datoriile lor si au distrus economia si investitile. Daca investesti in aur ai o limita si platesti taxe, la fel si pentru actiuni
PE PRIMUL LOC - eu vred ca sunt TITLURILE DE STAT (imprumuti Romania) -siguranta 100%, costuri zero-dobanda/castig maxim...informeaza-te si vorbim.
Salut. Cel mai bine este intr-un depozit bancar in care isi pastreaza valoarea. Sunt consultant financiar, daca vrei te pot ajuta sa gasim un depozit bun si sigur pentru tine. 0754264200