| baiatuucupizzza a întrebat:

Ciao TPU am o problema grava sunt client la romtelecom si am prelungit contractul acum 2 luni din nou cu 2 ani iar celalalt contract imi expira luna viitoare iar acum am probleme cu netul cand ploua afara cade netul din 2 in 2 minute nu ma pot folosi de el deloc.Acum am facut contract cu upc si nu stiu cum sa renunt la neseriosii aia?!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste cu atentie contractul, in el trebuie sa existe specificat cum se poate face rezilierea si conditiile in care poate fi facuta. Inainte de asta fa-le vreo 2-3 reclamatii privind calitatea internetului furnizat si spune-le ca daca nu se rezolva imediat o sa ceri rezilierea contractului. Numai bine!

| AlexanderTheG a răspuns:

Stiu eu cum renunti foarte usor!
NU poti renunta doar daca platesti tot abonamentul odata.
deci fii atent la mine eu am 2 contracte la ei cu intrenet pe 2 ani si din alea 2 doar 6 luni de zile le-am folosit resutu a trebuit sal platesc degeaba daca vrei sa scapi de contarct platesti tot abonamentul odata si gata.acum da funda

| greenish a răspuns:

Chiar astazi m-am luat de astia de la romtelecom. Mie mi-a expirat contractul cu ei, si am sunat sa ma dezaboneze si tot imi vin facturi de platit, pentru ca `eram indecisa ` dupa ei. Sunt foarte neseriosi in ceea ce priveste suma facturei ( iti zic una si platesti alta ). Eu una as zice sa suni la ei si sa le explici care e situatia si ca ai deja alt furnizor ( upc-ul ) si vrei sa renunti. Bafta!