Eu am fost o buna perioada! insa din cauza ca nu aveau un catalog actualizat...nu reuseam sa fac comanda pentru ca nu prea aveam ce sa arat, ofertele existau insa nu le promovau destul d mult, dar pot spune ca e una din marcile mele preferate.au niste produse exceptionale, de mare calitate!
As vrea sa stiu te rog, cum pot sa fac rost de un catalog? Am comandat de aici acum mai bine de o luna si nimic.(www. yves-rocher. com/ro/catalog/).
Va trebui sa suni la 0212036131, si sa le spui ca doresti sa devii reprezentantul lor si spune-le ca Zbarce Izabela-Patricia te-a recomandat! iti dor face un cont si iti vor da un cod cu care mereu te vei identifica cand vei dori sa faci o comanda! va fi nr cod client! comanda va ajunge la tine in maxim 10 zile prin posta! succes iti doresc
Ok.Multumesc!
Nu ai pentru ce!
Sistemul Yves Rocher s-a updatat.
Acum, pentru a fi reprezentant Yves Rocher se poate face inscrierea DOAR ca membru in Clubul Yves Rocher. Inscrierea se face pe http://www.ClubYR.ro Esti inscris/ inscrisa in maximum 2 ore, ti se va asocia un ID de club si de reprezentant Yves Rocher, vei primi un username si o parola. Procesul este foarte simplu, fara obligatii, doar cu beneficii, reduceri si premii la comenzi. Eu asa m-am inscris si am primit apoi si consiliere la comenzi si in activitatea ulterioara ca reprezentant.
crystyna1983cry întreabă:
sorin8256 întreabă: