Vai... frate, esti intr-o situatie dificila.
O modalitate de a face bani pe net e cea de a face logouri/bannere si headere(o folosesc chiar eu...), poti incepe pe forums.digitalpoint.com(scrie asa pe google si il vei gasi), este foarte usor de umblat si se gasesc multe oferte de lucru(nu doar pentru logouri/bannere si headere... gasesti chiar si sa faci articole sau chestii de genu din care se pot scoate bani) < daca vrei sa te apuci sa faci logouri/headere si bannere ai putea sa folosesti PHOTOSHOP CS5 EXTENDED si/sau ILLUSTRATOR CS5(gasesti destule tutoriale pe youtube si intr-un scurt timp poti sa inveti destul de multe)
Daca iti va placea si vei dorii sa continui cu asa ceva ai putea s-o faci pe www.logomyway.com(aici doar logouri insa minimul pe care il poti castiga este de 200$ iar maximul de 1000$)... problema e ca sunt foarte multi participantii cu experienta(unii sunt chiar firme intregii)
Ei bine. atat am avut eu de spus... poate te va ajuta pe net, sau poate te va duce la alte slujbe pe net(iti urez noroc!)
Daca nu iti va merge cu astea. sper sa-ti gasesti cat de curand o slujba in real-life caci va fi mult mai bine decat asa zisi "bani de pe net".
Eu iti urez noroc si tot cei mai bine(incearca sa te rogi... caci Dumnezeu nu uita pe nimeni :) )
Despre ce calitati vorbeai ca nu le ai pentru a-ti gasi un loc de munca? de unde esti si cati ani ai? ce studii eventual!
Inscrie-te la LADYS. poti face banuti frumosi.pentru detalii citeste intrebarile mele sau iti vorbim in privat.
http://SPAM/a/BGOIRnRJ
succes
Poti face bani si din sistemul MLM. T e poti inscrie la Giada Rome, este o firma care comercializeaza bijuterii pe baza catalogului discount intre 20%-35% sau la Ladys si ei au discounturi avantajoase. Daca vrei sa iti ofer suportul meu vb pe privat sau id roxy_al3x
Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Poate că nu este locul potrivit și pe aici nu sunt persoane interesate de ceea ce am eu de oferit.
@Raspuns anonim, da, știu că există această posibilitate de a face bani pe net, însă eu nu am ajuns până acolo. Mai am de învățat până să pot face logouri, bannere, headere... Eu de abia sunt la nivelul ăsta: http://picasaweb.google.com/101991320810381721349
Așa că nu am șanse să câștig licitații pe genul acela de site-uri pe care le-ai dat ca exemplu. Știu deoarece, cum spuneam, am încercat. Trebuie mai întâi să învăț temeinic grafică, să știu să lucrez în Photoshop, Illustrator, Flash, Dreamweaver eventual, deoarece doar astfel voi avea șanse reale. PROBLEMA este că nu am programele respective și nu îmi pot permite să le cumpăr. Da, am descărcat Adobe master collection cs5, recunosc, și am folosit un cod de la cineva pentru a-l activa. Însă mi-a apărut un mesaj care spune că nu mai este valabil codul respectiv. Și îmi doresc enorm să învăț pentru că mă pasionează...
Despre mlm-uri pot spune că am încercat să fiu reprezentant Avon, dar fără succes. Nu este pentru mine. În primul rând nu folosesc cosmetice, nu mă machiez. Și apoi nu știu să interacționez cu alte persoane, nu am putere de convingere... Vă mulțumesc oricum pentru oferte și sfaturi
Salut, nu am eu tare multe ideei...lasami un PM cu id-ul tau si iti zic eu, e cam trista ideea si nu e nimica de prost gust sau ceva in genu.
Cum spunea un alt utilizator mai sus, învață să utilizezi Photoshop / Illustrator şi dacă ai imaginaţie, aplică la un post de designer web sau print.
http://www.justjobs.ro/cauta-job/-/designer/
Mult succes!
Stiu o idee interesanta a unui roman. Orice stii sa faci, online sau offline poti sa postezi aici si cine cauta asa ceva te va gasi.
Intra pe ponturitari.ro si o sa vezi despre ce e vorba.