| alexandru52 a întrebat:

Cine imi zice cum castig la pariuri primeste funda direct

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★Pai...cum sa castigi?
Eu nu joc si nici nu am jucat insa regulile sunt destul de simple daca vrei sa castigi.

★1. Nu pui pariuri care nu au cum sa iasa. *De ex rezultate de 3-0 intre 2 echipe egal cotate*

★2. Urmaresti anumite site-uri.
La ce te ajuta? Pai de pe internet poti sa observi istoricul meciurilor, jucatorii care nu au cum sa joace, jucatorii care "s-ar putea sa joace" si... daca te pricepi ai deja un avantaj. Iti poti face o anumita impresie.

★3.Niciodata sa nu neglijezi un posibil rezultat de egal.

★4.Nu paria mult si des ca sa nu devii dependent.

★5.Pariaza cu cap. Gandeste-te la ceea ce faci, aici nu este vorba de noroc, cu norocul nu ajungi nicaieri, ai nevoie de "Stiinta" si asta o capeti observand anumite meciuri. *la pariuri sportive*

Bafta! ✌

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum castig la pariuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cu noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Studiaza bine ce inseamna "arbitrajul sportiv", adica sa ai conturi la mai multe case de pariuri, in general online ca sa poti opera repede. Exista software-uri care calculeaza cotele...si observa undeva neconcordante sau disfunctionalitati intre casele de pariuri. Ei atunci interveniti Dvs. si pariati. Este un fel de triangulatie. Dar atentie..necesita multi bani ca si capital... apoi procentul de castig este mic.Dar"arbitrajul" niciodata nu pierde. Si culmea se aplica la toate pietele de pe mapamond. Il aplica bancile, institutiile financiare, brokerii, traderii, etc.

Întrebări similare