| pumpkinky a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu tot ce tine de urmatoarea idee de afacere.
In zona in care locuiesc eu este o scoala si nu este prin apropiere niciun ABC/fast-food si ma gandeam sa inchiriez eu un spatiu in zona si incepand de acolo toti pasi care ii am de facut pana sa incep activitatea. As face gogosi si sadwichuri, atat. Ma ajuta careva?

7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Pentru a-ti face o idee asupra a tot ce implica deschiderea unui fast-food ti-as recomanda sa citesti un ghid(atualizat 2016): http://media.hotnews.ro/......aurant.pdf

| Laura a răspuns:

Să te ajute cu ce?

| sofisis a răspuns:

Pai in primul rand, primul pas nu e inchirirerea spatiului ci trebuie sa iti deschizi firma. Apoi daca in activitatea ta intra orice are legatura cu mancarea, va dura o gramada sa primesti autorizatia si sunt niste taxe maricele de plata iar impozitul e mai mare. Dar daca ai bani, da-i bice. Vezi ca sunt firme care se ocupa sa iti deschida firma pentru tine, contra cost.

| alina2k18 a răspuns:

Pentru alimentatie iti trebuie autorizatii de te lasi pagubas bosswinking

| pumpkinky explică:

Cu toti pasi care trebuie sa ii fac si ce acte am nevoie Laura. Asta cer daca stie cineva

| pumpkinky explică:

Aia stiu si eu dar as vrea detailat cu liniuta una sub alta sa mi spuneti pasii, actele ce am nevoie, ceva cat mai exact va rog

| alina2k18 a răspuns (pentru pumpkinky):

Asta e consultanta ce vrei tu lol.
Du-te la cei specializati.
Costawinking bani, stiuwinking.