| lavinutaa a întrebat:

Cine ma poate ajuta? Unde credeti voi ca se castiga cel mai bine, adica in ce domeniu, ce afaceri. multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| mmary a răspuns:

Cel mai bine se castiga ca si translator.umbli prin cele mai luxoase si tari locuri impreuna cu oameni importanti de afaceri.in televiziune.sau unde vrei tu. e la foarte mare cautare...de asemenea la firmele de calculatore insa acolo intri foarte greustraight face aici ai un salariu de cel putin peste 50 mil lei vechi inca din primele luni+posibilitatea de a merge in foarte multe tari straine si de a te afirma.cred ca mai buna este prima varianta.am cunostinte care lucreaza in aceste domenii si duc o viata minunata.crede-ma!happy

5 răspunsuri:
| BigV a răspuns:

@mmary lavinia se referea la ce afacere ar putea demara, nu la ce job sa-si i-a!

In opinia mea acum merg destul de bine afacerile in industria alimentara!

| mmary a răspuns:

@BigV...greseala meabig grin n-am citit cu atentie.insa poate sa ia in calcul si sfatul meu pe viitor...happy

| BlueHusky a răspuns:

Nu inteleg intrebare happy O afacere se face pentru a catiga bani, cati? castigi depinde de experienta, investitie si oportunitati.Ca sa iti dau un raspuns : afacerile cu petrol. (daca pui o intrebare mai exacta o sa incerc sa gasesc un raspuns)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In domeniul bancar

| chipangelic a răspuns:

Broker...