Sora mea este inscrisa in programul "Prima Casa", BCR-ul a acceptat, acum asteapta raspunsul de la fondul de garantare...
Ma sperie doar gandul ca as putea ajunge in starea ta.
Si noi vrem sa ne achizitionam un imobil prin programul "Prima casa". E chiar atat de greu? Poate ne spui si noua prin ce treci, ca sa stim ce ne asteapta...
Chiar ai crezut in pacaleala asta? Oare cand o sa se dezmeticeasca bietul roman? Nu mai faceti jocul politicienilor!
planningmanager, iti doresc succes in obtinerea creditului, dar fii linistita, ca nu ai un avantaj real mai mare decat daca te-ai adresa bancii cu actele necesare si acum... Daca indeplinesti conditiile, primesti garantat credit oricand, de la orice banca si fara acest program...Asa ca iti doresc sa-ti indeplinesti visul, sa fii sanatoasa, sa ai loc de munca si sa ajungi sa achiti creditul cat mai repede(daca il obtii), pentru ca altfel, platesti de trei ori casa datorita dobanzilor afrente creditului...Succes!
e cam greu sa obtii credit, am 12 dosare depuse si nici unul aprobat, bcr da cel mai usor, ...www.imocezar.ro
Miruna, in primul rand banca e de vina cand nu iti da un termen realist; tu in baza termenului dat de ei, la care mai adaugi 2 saptamani, inchei un antecontract cu vanzatorul. Si poti pierde si avans si tot daca il depasesti.
Ei, ar fi multe de povestit ce se intampla dupa: cum functionarii de la banca nu stiu cate urechi au, ce sa mai povestim de proceduri, cum nu au invatat evaluatorii sa citeasca un CF, cum pierzi 2 saptamana stand dupa raportul de evaluare, cum ajungi sa suni la Fond pentru ca nu ti-a dat in cele 5 zile lucratoare reglementate PRIN LEGE raspunsul, cum iar angajatii de la banca nu iti spun ca mai dureaza cca 2 saptamana minim dupa ce Fondul isi da acordul, cum te pune banca sa dai declaratie ca imobilul nu face parte din categoria celor luate abuziv de comunisti (bloc nou, cu CF din 2009!) etc.
O adevarata telenovela...
Scootsie, mie banca mi-a recomandat produsul si mai mult, o prietena de-a mea, care lucreaza acolo in post de conducere, a insistat sa depun actele, cu promisiunea ca ma ajuta ea!
Cat despre PDL, stai tu relax ca nu ii votez nici sa mor. Poate ei nu si-au dat seama ca o asemenea "pomana electorala" poate fi cu efect de boumerang: daca nu functioneaza (si nu prea functioneaza) si-au taiat craca de sub picioare fix inainte de alegeri.
Si asa nu-i votam...
Morosanu, atentie la termenul inscris in antecontract si la ce banca mergeti. Evitati functionarii care se misca greu. Eu ieri era chiar sa o bat pe a mea (de strigat am strigat, fii sigur).
Scootsie, multumesc; chiar asta intentionez sa fac, mai ales ca nu am dobanda pentru achitarea in avans.
Poate ne aliem la dat banci in judecata pentru ca e chiar bataie de joc ce se intampla. Bancile sunt principalul vinovat pentru amanarea dosarului. Dc nu ai pe nimeni acolo il pot amana cat au chef ca poate, poate treci din disperare la credit normal dc te incadrezi, dc nu ...ai pierdut avansul.
Daca mai este cineva interesat de programul "Prima Casa" ii pot oferi o mana de ajutor. Lucrez la o companie de servicii financiare si avem in derulare mai multe dosare, care merg repede. lucram cu toate bancile care au "Prima Casa" - vreo 10 la numar. Daca sunteti interesati, va rog sa ma contactati. Si, planningmanager, de la banca la fond dureaza cam 2 saptamani. in principiu, intr-o luna si jumatate se rezolva totul. (pentru siguranta, faci antecontract pe 2 luni)
Nu stiu, insa si eu sunt interesat, si vad ca nu sunt singurul...ne poti ajuta cu ceva sfaturi sau cateva idei? Trebuie sa ndeplinm ceva conditii si la ce trebuie sa fim mai atenti? Respectele mele.