| kotys a întrebat:

Cine stie ce ii affiliate marketing, ce parere are despre acest concept si cu ce programe ati lucrat? (Exclus GDI, pentru ca din cate am inteles ii un sistem MLM care ii ilegal in Romania.)

4 răspunsuri:
| mary_5801 a răspuns:

Eu fac banuti cu bux. daca esti interesat acceseaza linkul http://bux.to/? r=maria georgiana si inregistreaza-te.nu am avut probleme cu plata pana acum.

| marius0766545433 a răspuns:

Buna Koty81. De la a intelege ca un sistem sau altu e ilegal in Romania, pana la a te convinge ca asa e, nu trebuie sa faci decat un singur pas, si anume sa te convingi daca asa e. Eu unul sunt de 2 ani in GDI si ramura mea are si pana la 5 ani. Toti castigam exact cat aport ne dam in afacere. Mary spune ca face "banuti" e treaba ei ce face, insa in GDI se fac bani adevarati nu banuti. Si numai ca suntem peste 1000 de insi din Romania in GDI spune ceva si poate ar trebui sa ii intrebi pe ei cum stau treburile. De exemplu poti intra pe www.SuperBani.ws ca sa vezi o opinie, sau poti cauta pe google informatii despre fenomenul GDI in Romania. A afirma ca un MLM pe nume GDI e ilegal, dupa parerea mea ar trebui sustinut foarte ferm, nu doar asa in treacat ca vezi doamne "am auzit" de la radio santz ca GDI e ilegal. Faptele te contrazic din start.

| rserpu a răspuns:

De unde GDI este ilegala in RO, e scris in lege undeva? GDI e o companie cu venituri de peste 20 miliarde de $ anual. Nu ezitati sa va inregistrati: www.webmoneyhq.ws sau vizitati site-ul lor oficial www.website.ws

| kevincosty a răspuns:

Affiliate Marketing in primul rand nu se refera numai la adus oameni pe nu stiu ce site.Prin Affiliate Marketing se intelege mai bine vanzarea de produse fie ale tale fie a altora.Produse in cazul in care nu ai poti gasi la amazon sau clickbank si acolo esti cu adevarat afiliat.Acum metodele pe care le adopti pentru a vinde produsele sunt nenumarate.Presupun ca nici un program nu este ilegal in RO atata timp cat primesti banii in cont.