Daca primesti bani printr-o firma, cum este si Western Union, nu trebuie sa-ti deschizi cont la banca. Spune-i aceluia care iti trimite bani sa-i trimita la o unitatea bancara aflata la indemana ta si dupa ce ii trimite nu trebuie sa faci altceva decat sa te prezinti la acea unitate bancara si sa-i ridici, cu actul de identitate.
Se poate sa ii puna si pe cardul tau, nu trebuie sa-i trimiti PIN-ul, ci doar tipul cardului si cele 4 grupuri de cifre aflate pe fata cardului, nu este nici un pericol atata timp cat nu stie PIN-ul si nici ce-i pe banda magnetica a cardului. Succes!
Western union e un ***, e pentru neinformati, ai ditai comision. Nu stiu exact cat % iti preste western union dar e destul de mult.
PayPalul e cea mai buna solutie, iti faci card visa electron la o banca, o banca care are parteneriat cu paypalul. Paypalul actioneaza ca un intermediar intre cardul tau si cel ce-ti vinde/trimite/cumpara. Acel cineva n-o sa-ti vada niciodata numerele de pe card.
Informeaza-te si tu pe google etc, intreaba prieteni, cum merge paypalul, youtube, etc, nu pot sa-ti scriu un roman aci despre ce trebuie sa faci pas cu pas. Bafta.
Aici iti faci cont cu adresa ta de mail de yahoo, gmail, etc https://www.paypal.com/ro/mrb/pal=V3URHWW4PN35N apoi iti dai datele de card, apoi te duci la banca si vezi ca la tranzactii in procesare ai un cod trimis de Paypal care trebuie introdus pe site-ul lor. Il introduci pe site si GATA! Asa faci conectarea dintre banca ta si banca online Paypal. Apoi poti sa bagi sau sa scoti bani oricand. Sper ca au fost de folos informatiile. O zi buna!:)
Cine trebuie sa-ti trimita? Il cunosti? Am primit si eu o astfel de propunere...
sorin8256 întreabă: