Bula
| Bula a întrebat:

Conform statisticii publicate de Ministerul Finantelor din Romanica noastra, la finalul anului 2008 au fost peste 54, 000 (54 mii) MILIONARI IN EURO in Romania! Majoritatea acestora este in stransa legatura cu politicienii din "coalitia anti-Baasescu/Boc".

Familia ta face parte din aceasta categorie a milionarilor?

De ce?

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Vedeti? v-am spus euhappy
Votati cu Basescu, cu dreapta, nu cu mafia PSD-ista. Hrebenciuc, Iliescu, Nastase sunt doar o mica parte din mafiotii psd-istioh go on. Daca iese Geoana o sa fie vai si amar de noi. o sa ne dorim moarteawinking amintiti-va de anii 2000winking

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Hello! mister Bula! Ce surpriza placuta! Stimati colegi, va rog sa ii urati bine ai revenit! celui mai activ, ascendent si spectaculos membru al TPU, fost Nr. 1!, din prima jumatate a acestui an!

Nu, nu fac parte din categoria respectiva, altfel, as fi avut cel mai cel cabinet din tara, si m-ar fi cunoscut toata lumea!

leonardk
| leonardk a răspuns:

Domnule va doresc buna revenire printre noi. Da - eu recunosc, fac parte din categoria milionarilor tuturor coalitiilor politice din Romania ultimelor guvernari (in special Basescu-Boc), dar cu 2 exceptii. Sunt milionar, dar cu minus si nu in euro ci in ron. Si asta se intampla datorita faptului ca n-am putut prevedea criza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, face partebatting eyelashes pentru ca domeniile pe care au loc unele afaceri au fost ciordite de la stat, sarut mana domnule Iliescu.straight face

lolita
| lolita a răspuns:

Familia mea face parte din categoria muritorilor de foame ca si majoritatea romanilor. de ce?' deoarece nimeni din familia mea nu a indraznit sa intre in politica. laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bine ai revenit, sa stii ca ne-ai lipsit si ne bucuram sa fii din nou in mijlocul nostru!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Bula, cam scump la vedere, cam scumphee hee tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face. familia mea este cinstita dar saraca.sau saraca dar cinstita.si asa va ramane.cine-si vinde sufletul pentru bani, inseamna ca si-a pus un pret.la noi in familie sufletul este nepretuit.singurul pret acceptat este sangele mantuitorului Iisus Hristos.

| Bacemi a răspuns:

Nu e deloc o surpriza. Nu fac parte din familia milionarilor in EURO. Eu sunt roman ( adica nu politician ), deci nu pot fi milionar in EURO.