| SingleForOne a întrebat:

Considerând că un abonament din localitate spre oraș costă 170 lei, iar un abonament la sală de sport costă între 100-200 lei pe lună, merită 370 lei pe lună să mă duc la sală? Mi se pare mult pentru bugetul meu.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ti se pare mult, poate pe termen lung, in functie de ce exercitii doresti sa faci, e mai ieftin sa iti cumperi tu echipament pentru acasa.Pentru unele rutine chiar nu ai nevoie de mare lucru, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre a pune masa musculara sau rutine de forta.

| CleanHeart a răspuns:

Asta tu știi cum îți gestionezi banii și cum îți ajung
Daca crezi că nu faci fata, cumpără niste greutăți să ai acasă
La sala in rest sunt avantaje că îs oameni în jur, ai motivație, ai un profesor care sa îți zică cum se fac exercițiile corect dar daca faci acasă intereseaza-te sa le faci tot corect

| newaccountbye a răspuns:

Cred ca ieși mult mai ieftin dacă îți cumperi pentru acasă câteva chestii care te vor ajuta. Ca sa mergi in fiecare zi la sala, pierzi mult timp și pe drum. Acum e alegerea ta, in funcție de cum îți gestionezi timpul si banii, dar se poate face sport si acasă.

| Ellyyyyyy a răspuns:

Daca esti elev/student, la unele sali de fitness fac o reducere anume. Daca iti doresti cu adevarat sa faci sala faci sacrificii. Una e sa faci sport acasa si alta la sala.

Întrebări similare