| Lovelypeaches100 a întrebat:

Credeti ca 15 lei/sac de 40 L prune e deal? Am 16 ani. Ma duc sa culeg prune, nu sa cumpar.

8 răspunsuri:
| CataCatalin994 a răspuns:

Depinde, cat iti ia sa umpli un sac, cat de mare e efortul, si cate ore pe zi o faci?

| siriusblack98 a răspuns:

Doar daca ai nevoie mare de bani si n-ai nici alta solutie si nici ceva mai bun de facut cu timpul tau. Un sac de 40L il umpli cu prune in 2 ore daca te misti repede. Presupunand ca trebuie sa ''bati prunii'' inainte sa le aduni de pe jos. Pentru ca sunt sigur ca nu le aduni cu scara direct de pe cracile pomilor.

| Panamax a răspuns:

Merita sa incerci.Este o experienta in plus.

| MValentin a răspuns:

Sac 40 L -> 4 galeti de 10L -> prunele fiind destul de mari... eu zic ca merita
In 3 ore faci 100 lei pe putin

| cristi202 a răspuns:

E putin. Pt un sac, sa il umpli iti ia 2-3 ore. Stiu asta, ca bunicii mei aveau pruni si ma puneau sa culeg prunele. Prunele sunt mici, umpli greu un sac cu ele, mai ales din acela mare de 40 de l. Nu merita sa tragi toata ziua pentru 50 de lei. Nu e prost cine angajeaza asa?

| Lorastan123 a răspuns:

Dacă ar fi mai mult la sac ar fi acceptabil, e prea mult si prea puțini bani.

| JicaContra a răspuns:

Cred ca ar trebui sa negociezi la cel putin 50lei sac-ul
si in ziua de azi, s-ar putea sa ai succes pentru ca am inteles ca se cauta in draci culegatori, li se ofera deal bun si tot nu vin

in plus, sper ca realizezi ca 15lei/sac este profitat de faptul ca tu nu stii preturile, deci, angajatorul e putin jigodie, doar putin asa!

| Lovelypeaches100 explică:

Mdah, ce sa zic, am fost pana la urma..am facut 50 de lei pe 10 galeti. Pe langa asta am avut si capuse. Nici ca experienta nu merita