Www.rentacoder.com www.freelancer.com si alte siteuri de genul, in care daca sti programare, electronica sau alte chestii de genu bine, poti scoate bani frumusei. Alta metoda ar fi sa iti faci o firma de consultanta care se poate ocupa atat de consultanta IT, cat si de introducere de date si alte chestii asemanatoare. Variante ar fi cateva, dar nu prea stralucite. Citeam mai adineauri de niste mucosi din Draganesti care se dau si ei mari hackeri. Au invatat si ei sa dea drumu la calculator, se ocupa cu "scamu" mai mult si culmea le mai si merge. Un mucos din asta se plimba cu audi de 80. 000 de euro prin Draganesti si nu stie macar sa scrie (de mana)... iar eu nu imi permit o inghetata cu toate ca as putea sa ii dau clasa la orice ora in materie de calculatoare si electronica, dar deh, nu toata lumea are "valoarea" lui...
E o chestie ce tine de aptitudinea fiecaruia. Daca exista cererea si mediul poate fi acasa la calculator, se poate. Am lucrat acasa o vreme ca si cand as fi avut un job. Nu vreau sa intru in detalii, dar trebuie sa oferi ceva de calitate pentru care exista cerere si sa gasesti mediul unde fructifici rezultatele muncii. Stiu, generalitati, dar detaliile tin de pregatirea fiecaruia.
Cititi mai bine intrebarea. Nu cum as face eu ci cum ati face voi. Cum credeti ca ati putea face folosind calculatorul de acasa.
Godyx, daca atat te duce minte sa spui, treaba ta. Probabil nu ai inteles intrebare. Te rog sa o mai citesti o data. App. am si servici si fac si bani folosind calculatorul de acasa, asa ca n-am nevoie de "secretele" tale. Era o simpla intrebare in care nu trebuie sa spuneti decat atat: Cum credeti ca ati putea face bani folosind calculatorul de acasa?
Tot nu ati inteles. Nu imi spuneti mie cum as putea face eu bani ci voi. Cum ati proceda.
Lasa'i ma ca sunt si ei copii, nu'i vezi?
Se grabesc sa raspunda ca sa ia "fundhitsaaa"
Sigur.sa te inscrii in rind la web design si vei primi banii prin web money. sau mai stiu faci vre`un site ff interesant si sa-l prezinti cuiva. adica sa ajuti sa faci diferite lucruri. atunci iti vor plati. dar ai grija sa nu fii pacalit! bafta )
Intra pe site-ul asta si te invata tot ce ai nevoie! http://bani-pe-net.wix.com/reclamapenet
AjutaPeTPU întreabă:
sorin8256 întreabă: