Da, poti sa strangi o suma consistenta asta daca introduci in pusculita maruntis macar o data la doua zile.
Da, poti adua o suna consistenta, depinde de cati bani si de cate ori pe zi pui in acea pusculita. Dar cu siguranta intr o luna poti aduna o suna cat d cat accesibila. Si uita ca mi-ai dat si mie o idee buna pentru ca si eu cam stau cu bani marunti dupa mine, deci voi aplica si eu ideea pusculitei. Mersi(pentru idee) si in acelasi timp Succes!:* Spor la bani!
Da cu siguranta/eu strang intr-un an in pusculita maruntis cam 200 lei si imi cumpar ceva de sarbatorile de craciun sau ii folosesc cand am nevoie...
Da, sor-mea a facut astfel de economii intr-o pusculita, la care am participat cu totii cand ajungeam pe acasa. In ultimul an de liceu a avut loc economisirea, iar la final i-a scos: 700 lei. Dupa, i-a pus pe card. Dar sa vezi milogeala de toata lumea ca sa ii schimbe banii macar in bancnote de 5-10 lei
Da, asta doar daca pui maruntii mai mari , eu asa fac si cateodata pun si hartii, pusculitaa o desfac de craciun si imi fac un cadou fain, asta in timp de un an sau de jumatate.
eu am 10 pusculite de diverse culori si marimi, purcelusi, vacute, ratusti si tot goale sunt. Cred ca o sa ma apuc sa strang pusculite si nu bani.
Eu am un porcusor in care pun monede de 50 de bani...nu in fiecare zi, cand le am prin buzunar... l-am golit odata, pentru ca era prea plin si chiar mi-au prins bine banutii aia. Oricum, precum spuneai si tu...degeaba ii tii in buzunar... o sa ii cheltui sau o sa ii pierzi. Mie imi place ideea. Spor!
RAY întreabă: