| miky_5469 a întrebat:

Credeti ca functioneaza afacerea pe net si daca da cum functioneaza? Se pot face bani cu adevarat pe internet? Cum? MULTUMESC pentru toti cei care imi raspund!

Răspuns Câştigător
| dragosh1gdi a răspuns:

Da, functioneaza, in primul rand prin multa munca. Se pot face bani cu adevarat, desigur. Viziteaza www.financiar.ws si citeste http://dragoshso.wordpress.com.

id mess: dragosh_gdi
http://my.ws/dragoshso (English version)

8 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Merge, da re bine sa iti alegi o nisa buna.

| canarita a răspuns:

Daca functionau, multi plecau de la lucru, demisionau de fapt si stateau toti gramada pe pc, comod acasa, cu picioarele pe birou... dar nu e asa... unele chestii merg, 99, 9%sunt tepe...pentru ca pc-ul nu-ti da garantia contractului de munca, poate fi virusat si dispar fisiere, documente, etc

| alexdop21 a răspuns:

Buna, da bani pe net se pot face simplu si functioneaza garantez eu,

Cu pubilicitate, cu click-uri cu orice merge crede-ma am incercat si eu si chiar functioneaza!
Unele functioneaza in stilul priamidal, celelalte individual, oricum numai bani sa iasa

| dragosh1gdi a răspuns:

Ca sa nu mai fie vreo indoiala ca nu se castiga sau nu se plateste in GDI, am pus pe site un print screen din contul meu de PayPal cu plata castigului pe luna octombrie: www.financiar.ws

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha, ha... unul spune ca "a incercat si el"...nu-l crede ca a si facut bani...numai cand incerci nu faci bani, doar te parlesti. Ca sa faci bani pe net iti trebuie sa lucrezi in echipa in primul rand si sa ai ceva vechime. Eu www.SuperBani.ws am 2 ani vechime si nu pot spune decat ca sunt la inceputuri... daca vrei sa faci bani pe net... un lucru care trebuie sa-l ai este perseverenta.

| radyk a răspuns:

Invata in 7 pasi simplii totul despre cum poti sa sa lucrezi acasa si sa castigi la nivel global in colaborare cu Global Domains International!
Cea mai usoara afacere de pe Internet! Oricine o poate dezvolta! Detalii pe www.mdbusiness.ws sau la skype:raducu237, mes:radyk_all