Strict pentru vindut ceai, nu. Pe de alta parte, daca ai avea un loc ceva mai generos ca spatiu si sa cinte cineva, sa se mai organizeze diverse seri tematice, sa vinzi si pachete-cadou cu diverse ceaiuri mai greu de gasit/cafea/produse de nisa gen ciocolata hand made, atunci da. Gindeste-te ca online-ul si supermarketurile te maninca atunci cand e vorba de ceai pur si simplu, tu trebuie sa oferi mai mult decat doar niste produse. Ceea ce trebuie sa oferi pentru a supravietui - si poate chiar pentru a prospera, de ce nu - e O EXPERIENTA!
Nu stiu cum vine asta, nu stiu nici cum vei face asta, dar ceaiul merge intotdeauna cu o carte.
Dar nu trebuie sa ai numai ceai; merge si o limonada sau alte racoritoare.
Trebuie sa ai si ceva de rontait, un fursec, un piscot. ceva care sa mearga cu ceaiul. Fara prajituri.
E o idee foarte bună.
Depinde de locatie, de cum va arata acel loc si ce mai vinzi pe langa ceaiuri. Ar putea sa mearga dar va trebui sa vii cu ceva nou, ceva original si sa investesti o suma mare pentru ca spatiul respectiv sa arate foarte bine.
Sincer cred ca nu ai nici o sansa de profit.Tu vezi ce tineret vine din spate? Crezi ca aia beau ceai? Nici astia mai trecuti de 40 de beau ceai decat daca sunt bolnavi si le-a recomandat doctorul.La noi in Romania ceaiul se bea doar la boala, nu de placere.
Raspunsul meu este da.
Mie imi plac ceaiurile mai ales cele aromate si cu gust de fructe. Nu cred ca ar fi o idee rea, mai ales pentru cei ce le plac băuturile sănătoase.
AlexNet74 întreabă:
Live.Laugh.Love întreabă:
raduorer11 întreabă: