| mandylopez a întrebat:

Credeți că mi-aș putea găsi un job part-time în Iași fiind minora? Sunt elevă și sunt de 2 săptămâni în oraș. Dacă da, puteți să-mi recomandați ceva?

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Ajutor de bucătar, sau de patiser, curățenie hotel. Vorbești cu angajatorul, explici situația ta și poate ai șanse.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cinstit: in condițiile date (ditai pandemia) ai prea puține șanse. Fă școală, serios!

| mandylopez explică (pentru sierra1):

Eu fac școală, nu este vorba de asta. Dar și ca sa faci școală și nevoie de cv bănuți...

| sierra1 a răspuns (pentru mandylopez):

Tu chiar crezi ce ți-a scris colegul de i-ai legat funda de gât?

| ancaval a răspuns (pentru sierra1):

NU trebuie să creadă nimic, pentru că NU a încercat nimeni să o facă să creadă ceva.
Cel mai bine este să vorbească cu angajatorul, de ce? Pentru că există tot felul de oameni: ca tine, ca mine, care ajută, care NU ajută. Deci merită să încerce să discute, poate are noroc. Ce ți se pare așa de.....necrezut?

| sierra1 a răspuns (pentru ancaval):

" merită să încerce să discute, poate are noroc" - bine zis

Și? Ce-i cu observația asta de câcat?
Orice cretin înțelege ce am scris, deci e destul de clară "propoziția". Nu ne-ai luminat cu nimic, dacă asta era intenția, nu știu și nici nu mă interesează!

Geniule, remarcam că spunând "poate are noroc" e bine zis. N-am ințeles de ce trebuie să fii bădăran

Dar NU te-a pus nimeni să "remarci"!
"bădăran", zici? Să îți zic și eu tot ce meriți?

"ancaval a răspuns: Și? Ce-i cu observația asta de câcat?"

la asenenea intervenții, da, bădăran zic!

| 2420 a răspuns:

Poți să lucrezi ca picol să debarasezi prin restaurante, să dai cu mătura, speli podeaua cu mopul este o metodă bună de a scoate bani de buzunar.