1000%?! Wow, cum e posibil? Vom fi condusi de genii? Asta da schimbare radicala.
Vaiiii, Ileana, ce urat vorbesti, numai romanii prosti si semidocti recurg la jigniri cand nu mai au argumente, n-ai zis tu asa? Gata, chill, am inteles ca esti scriitoare, fost ofiter sub acoperire, drujba cu patru functii si alte alea.
Eu cred ca nivelul tau de inteligenta este fff scazut si in afara de faptul ca folosesti cativa termeni care ti se par tie mai interesanti nu cred ca stii nici tabla inmultirii pe sarite.
Mda "IQ genial" se vede... Fatuco tu lucrezi pe la vreo fabrica de confectii sigur si doar ti s-au infierbantat cei cativa neuronasi de la cartile lui Pavel Corut. Daca eu as fi prost tu nu ar trebui sa existi Nu te-am jignit doar mi-am spus parerea sincera despre ceea ce cred eu despre tine dupa ce ti-am citit toate intrebarile si toate raspunsurile.De teorii conspirative sunt satul si pot pune pariu ca stiu mai multe ca tine care traiesti pentru asta Si sa-ti spun ceva :cu cat afli mai multe cu atat stii mai putine...si nu sunt vorbe aiurea dar tu ai o capacitate de intelegere atat de limitata incat ai ramas blocata pe 2-3 idei.
Da` ce haos e aici, fratilor?!
presupunand ca exista o Ordine Mondiala...pana la ea ne mananca "Ordinea" personala, nu-i asa?
Ileana, ce-ti mai place sa dai cu praf de scarpinat p`aici...si cat rezonam odata la numele Ileana...
PS. Jan Hus acela? (1369 -1415) ce zice doctorul?
Ileano, nu te supara acu de sarbatori. Problema vine de la tine, parca esti bolnava de psitacism: ne-ai omorat deja cu Pavel Corut si incorporalitatea lui Dumnezeu. Si mai usor cu pedigree-ul, ca incepe lumea sa te verifice de contuzii. Am inteles ca esti fiica de SRI-ist, ca esti prietenara cu Corut, metisa evreica, dar acum mai esti si urmasa lui Huss? Pai tu asa vrei sa-ti vinzi cartile?
Judaismul s-a spiritualizat suspect, dar benefic. Asta denota faptul ca judeii sunt tipi inteligenti si orientati, care simt schimbarea cu mult inainte de a se produce. Rabinii ar pretinde ca asa a fost dintotdeauna, dar acesta este un subterfugiu cumva jenant si penibil cat incape. Nu a fost asa. In spatele credin'ei judaice reformate se afla bani multi si informatii extra. Cine are bani si informatii stapaneste totul pe planeta.
Hehe, ati imprumutat elemente din budism ori taoism si ati dat nastere la asa zisul iudaism reformat.
Da, judaismul a devenit cumva o religie 1000% spirituala. Asta de cand cu spiritualizarea si unicizarea Elohim, acel Plural tulburator de Majestate, cum il considera Rabinii. Desi Elohim nu a fost dintotdeauna un Plural de Majestate. Dar acum este. Iar Iisus nu avea cum sa fie fiul unei Entitati spirituale, care nu poate interveni niciodata in planul fizic. A gresit. Asta sper sa inteleaga toti crestinii. Eroarea blamabila a lui Iisus, care s-a autodeclarat Mesia, si blasfemia Imparatului Constantin de la Niceea, care l-a considerat pe Iisus fiul unui Spirit. Dar si ateii gresesc fundamental atunci cand rejecteaza existenta unui Creator al Universului. Universul acesta a fost creat de un Spirit si nu de legile fizicii. Ei bine, poate legile fizicii au creat Universul, dar Cine a creat legile fizicii? Nu D-zeu? Cel situat mult in exteriorul religiilor idolatre.
Atunci cand romanii prosti si semidocti nu au argumente recurg la jigniri. Sunt jalnici! Trebuie ca utilizatorul un baiat sa stie ca in serviciile secrete romanesti nu patrund decat persoane cu un IQ genial. Iar daca situatia din Tara este asa cum este, aceasta nu trebuie sa fie imputata ofiterilor SRI si SIE ci politicienilor corupti. Care politicieni corupti au fost alesi in functii de romani naivi si semidocti.