Cate intrebari. Stai usor. Dupa parerea mea va fi al 3 lea razboi mondial pentru ca am ajuns prea multi pe glob. Au incercat ei sa ne faca sa ne imputinam prin multe metode dar nu a mers prea bine. Next, Romania nu va fi, e o tara pierduta. Criza economica va disparea. Iar Boc si Basescu vor trebui sa cada si ei la un moment dat, dar nu prea curand.
Romania nu are cum sa fie o tara pierduta pentru ca inca mai existam ca stat.Un al treilea razboi mondial e foarte greu de spus cand si din ce motive va avea loc, dar totul e posibil in lumea asta.Cat despre criza sper ca vom trece si de acest obstacol care terorizeaza intreaga lume. Atat Boc cat si Basescu vor cadea greu pentru ca partidele din opozitie nu vin in fata electoratului cu solutii de esire din criza si ceea ce fac ei este doar un foc de paie.
Stii ... toate intrebarile pe care le-ai pus tu nu o sa aiba inca un raspuns! Cine poate stii cand va fi al treilea razboi mondiala sau daca Romania se va pierde! Singurul raspuns la intrebarile tale nu exista! El se afla in vitorul apropiat sau departat! Astepta si vezi ce se intampla! Parerea mea sa nu iti faci tu griji de genul asta si sa iti vezi de treburi normale! Succes!
Boc a cazut deja, uita-te si tu pe youtube, duuh! base inca se tine bine in cele 2.
sufletel13 întreabă:
rudyC întreabă: