E o realitate provocata!
Poti afla de cine...cauta pe google..., nu mai dau eu detalii pe aici...si asa am fost trasa la raspundere pentru anumite raspunsuri...
Oricum, am postat eu niste filmulete...de la care poti cauta mai departe ...si o sa mai afli ce si cum...
Din pacate este o realitate... iar mai nou politicienii "se folosesc" de ea ca pretext pentru toate problemele tarii...
Criza economica este doar o provocare pe termen lung pentru selecterea valorilor. Cei tari supravietuiesc iar cei slabi pier.Pa cuvant.
Din pacate este o realitate care ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mica sau mai mare... iar eu sunt una dintre cei afectati
Criza economica este reala doar in tari dezvoltate care din cate vezi nu mai gasesc solutii la propriile lor dezastre... In Romania e criza de cand Burebista dadea foc la vii, acum doar ne dam noi mai interesati de politica si economie cu expresia : "Pai cu criza asta..." Noi mereu am fost si vom fi in criza. Cum ar spune altcineva: "Un moft!"
Criza este una de incredere. Partea economica e data de faptul ca banii nu mai circula. De ce? Lipsa increderii. Astfel, apare si in realitate. Ce da putere banilor? Cat de multi sunt in circulatie. Mass media contribuie din plin la maximizarea crizei de incredere. Acum, ne punem intrebarea daca sunt bani sa circule. Sunt, dar nu atati cati s-au imprumutat. Procentual, doar 3-10% din bani exista fizic. Restul sunt generati virtual (e un lucru oarecum normal). Criza are la baza un singur lucru: lacomia dupa profit.