| Carolina1972 a întrebat:

Cu câți bani ați mers/se merge la spital ca sa naști?

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cu cit scrie pe factura. Pentru ca daca e mers cu bani, mergi frumos la privat. Daca mergi la stat, totul e decontat ca nu platesti degeaba taxe si impozite. Daca te duci cu caramida de bani la tine, nu esti decat un sclav care ingroasa rindurile sclavilor ce dau spaga dar tipa sus si tare ca ce nasol e la noi.

| Lukasssz a răspuns:

Daca vrei sa nasti la o clinica privata chiar si 10000 de lei

| Carolina1972 explică (pentru Lukasssz):

La stat

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Carolina1972):

In ce oras? In unele la stat e foarte civilizat si chiar nu trebuie' sa ungi pe nimeni. Plus ca la privat sunt locatii unde merge cu pana in 5000 RON tot pachetul...

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

În România trebuie să plătești bani grei ca să naști. Culmea prostiei în Italia e gratis.
Oricum nu mai are rost. Copii moștenesc inteligenta de la mamă din start pentru că tatăl e gena recidivă iar lucrul acesta sa văzut chiar și la dragi noștri guvernanți/aleși, adică VIAȚA E DE RAHAT?⚰️⚰️?

La stat e mizerie iar la privat e curat și scump exact ca în Dubai și Tokyo.

Copii la naștere primesc note care reprezintă capacitatea omului de gândire. Oricum ce mai contează că ești deștept sau prost la final tot ai MURIT.⚰️⚰️

| UnchiulRamiz a răspuns:

O verisoara a nascut prin cezariana la spital de stat acum o luna si ceva. Masa zicea ca 4000 lei or cheltuit in spital

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Mdah, eu nu pot sa uit cum prin 2010-2011 cand mi s-a nascut si mie junioara imi povestea o amica din Bucuresti ca daduse 4600 RON "atentii" la stat. Eu dadusem 2600 RON la privat, nici un leu in plus, cazare ca la hotel, servicii foarte ok, au fost si ceva complicatii (copilul a stat vreo 2 zile la incubator cu masca de oxigen, mama a avut hemoragie puternica + complicatii chirurgicale), dupa vreo 3 zile le-am luat acasa pe amindoua fara probleme, fara sa dau nici un leu in plus.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nevasta unui tip a nascut la Timisoara la privat cred, la costat vreo 10000 lei de nu mai mult. Si nu recent, copilul are vreo 3 ani sau ceva mai mult in prezent.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Depinde de spital si de ce mega-optiuni o fi avut in pachet. Uite, la Iasi unde a nascut nefasta mea, e acum 7500. https://arcadiamami.ro/servicii-si-tarife