| Petran_Madalin_1993 a întrebat:

Cu ce aplicatie s-ar putea face bani paypal sau site? Dau funda celui care mi-a fost de ajutor.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Paypalul este o platforma internationala de plati. Cu ea nu faci bani, prin Paypal doar tranzactionezi niste operatii. Este ca un fel de banca internationala!
In Paypal primesti bani de la altii, care iti trimit bani din motive diverse, sau care cumpara ceva de la tine.
Cu banii din paypal poti cumpara ce doresti, platind cu contul paypal, sau ii poti transfera in contul tau bancar, de unde ii poti scoate, prin bancomat.
Transferul Paypal >> banca ta, dureaza 5 zile lucratoare, deoarece este eprceput ca un transfer internaional de bani.
Nu uita: cand primesti bani, Paypal iti ia commision si taxa de procesare a banilor, numai cand primesti, nu si cand platesti tu sau trimti bani cuiva.

| GabiDumitrescu a răspuns:

SOndaje si microjoburi, dar nu te astepta sa faci bani peste noapte. Da-mi mesaj privat cu adresa ta de email si o sa te invit la ceva care functioneaza, iti trimit si dovezi de plata daca ai dubii.

| LPCTSTR a răspuns:

Visezi sa te faci milionar peste noapte vad... atat timp cat nu este o problema cu transferurile si-si trimite nea' Tim Cook un procent din colosala-i cifra de afaceri catre un cont gresit, sansele tale sunt infime.
Dar, mai e ceva, stii, al treilea principiu al lui Newton, ca "orice actiunea are o reactiune in sens contrar si cu acelasi energie" deci practic prin munca obtii si bani.
Hai sa nu uitam si de a doua lege materiei:"energia/materia nu poate fi creata, nici distrusa", deci bani nu poti sa astepti sa vina Zana Maseluta sa ti-i puna sub perna si nici din cer n-or sa cada.
Incepe mic, cresti si dupa extinde-te.

| PainTech a răspuns:

Fiver sau alte platforme pentru freelance.

Din sondaje sigur te îmbogățești...cu 10 lei pe lună. Mai mult dai pe factura la curent sa tai cu PC-ul deschis sa faci sondajul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PainTech):

Sa nu exageram. I-am zis ca nu face bani peste noapte, dar nici 10 pe luna. Uite, cu GBD Research am ajuns la 100 RON in cam 5 luni, iar prima data cred ca in vreo 3-4. Bine, astia iti dau cupoane de reducere eMag, nu plata in PayPal. La MOBROG in functie de ce sondaje prinzi, poti sa faci 5 EUR (pragul de plata prin PayPal) din 3-4 sondaje. Uite, de exemplu acum am in lista de asteptare un sondaj de 15 minute pentru care se dau 0.58 EUR. Nu renteaza sa iti bati capul cu ele daca ai un job serios, nici pentru mine nu prea renteaza, insa sunt utile dpv al cercetarii de piata si a brandurilor implicate, uneori.

| Alverto a răspuns:

=]] cine ți-a spus prostia asta? Cu paysafe sau PayPal poți dona bani, sau sa iei bani, nu e alta app mai simpla, trebuie' doar sa bagi un card in app și gata (nu la propriu) dar daca vrei sa faci bani, apuca-te de YT și fă live-uri și peste 1-2 daca ai strâns peste 200k subscriberi, ei bine doar atunci poți face live-uri (că la 100-1000 de abonați nimeni nu se v-a uita la tine) îți dau un ex: HIGHMAN care într-un live a strâns peste 20 mil

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alverto):

Ce amuzant esti.

| Alverto a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De ce? nu am spus nimic ironic

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Alverto):

Ironic nu, insa exagerat, da. YT si live-uri si rahaturi. Mai bine se apuca sa invete engleza cum trebuie si sa scrie continut ca lumea. Mai toate site-urile de tech de afara cauta editori si daca iei si te uiti cu atentie o sa vezi ca majoritatea au si macar un roman pe acolo...

| TaneOfficial a răspuns:

Heio, o sa iti prezint o metoda sigura si interesanta de a face BANI REALI DOAR JUCANDUTE un joc complex care te asigur ca iti va capta atentia. O multime de jucatori chiar traiesc din pricina acestui joc, de ce sa nu fii si tu unul dintre ei?

Te astept sa intri si sa ne formam cea mai cool comunitate din Romania.

Nu ezita sa IMI DAI MESAJ in cazul in care nu te descurci, eu in cel mai scurt timp posibil iti voi da un mesaj cu mai multe detalii de joc.

Uite aici link-ul de la joc, ce mai astepti:

https://www.marketglory.com/strategygame/dariusbm12