Ce inseamna modest? Gasesti in jur de 300 de euro, in berceni, la conditii ok. Gasesti si cu 250 in drumul taberei. anuntul.ro e o sursa buna, eu acolo mi-am gasit ultimele 2 gazde/proprietari.
Depinde de pretentiile tale, exista si posibilitatea unui ap. cf. 2 sau 3 unde chiria este cam 100-125 E, unde si intretinerea are valori mai mici... si alte variante ce se pot gasi la diferite agentii din Bucuresti...primul ap. pe care l-am cumparat a fost un ap.cf.3 cu 2 camere in cartier Vicina-Rahova unde este curat si pot sa-ti spun ca m-am simtit f.bine in el...
Apartamente decente gasesti si la 250E, dar in zone limitrofe. Pe centru gasesti la 300-350E. Si eu cautam acum o luna, iar pe net, cel mai bun site e www.imobiliare.net.
Vezi cum faci cu plata anticipat. Se poate negocia sa platesti anticipat o luna si daca e neaparat nevoie de garantie se poate plati in mai multe luni. Iar la agentii imobiliari, daca e sa iei prin agentie, poti negocia cu ei sa le platesti lor jumate din pretul platit la agentie sau chiar mai putin.
Multa bafta.
Militari, Dr taberei, Pantelimon sunt multe zone.Gasesti la 250-300-350.Depinde,trebuie sa cauti. Google stie mai bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: