Daca vrei sa fii in legalitate da, iti trebuie un SRL pentru ca prestezi servicii: le pui, le alimentezi, le intretii, etc.
Trebuie srl sau macar un pfa, vei avea costuri si incasari, trebuie sa achiti taxe si impozite ca si persoana juridica / firma. Un srl e cel mai indicat.
Da, trebuie sa ai firma (SRL sau PF) si sa ai autorizatie pentru a le pune pe undeva.
In spatiu privat, trebuie musai contract cu compania care detine spatiul si evident, sa platesti chirie acolo.
Caută fonduri europene pentru afacerea ta.
Posibil ca pe langa deschiderea unui firme să îți trebuiască și acceptul ministerului sănătății (sanepid).
Interesanta abordare, suna rentabil o incercare de primi fonduri europene, insa ma debusoleaza pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a depune dosarul.La varsta mea, 18 ani, sunt multe proiecte in care sunt eligibil, dar repet, nu gasesc nimic concret in care sa vad pasii pe care trebuie sa-i urmez.Cu aparatele mi-am clarificat situatia.Cu fondurile e alta poveste, ar fi o alta idee.
Scuze, daca vrei sa prestezi asemenea serviciu, ce motiv ai sa nu operezi ca SRL?
JustOneDay întreabă: