Specific melteanului prost > cand se imbogateste trebuie sa arate si altora ce ciumeg este, pana la 20 si ceva de ani avea 45 de kg ud si manca paine cu zahar
Sunt miliardari in euro in lume si nu se dau mari cu ce case si masini au!
M-am saturat la noi toti cocalarii si manelistii sa isi etaleze besinile!
Vreti un alt meltean cu masini mult mai scumpe? c.ronaldo la o avere de 500 milioane euro cumpara masini de 10 mil euro bucata, altii au averi de peste 100 miliarde euro si masini de maxim 500k euro
Deci care e destept si prost miliardarul care face ceva cu banii sau ronaldo?
Exact asta este diferenta intre un om cu adevarat bogat si un cocalar cu bani!
Asa zicem ca nu suntem in situatia lui, dar chiar si un logan daca iti cumperi din meritul tau esti fericit si vreai sa se stie ca e meritul tau, dar el care are o colectie de masini de aproape 1 milion de euro, cat de fericit ar fi?
Nu am nimic cu el ca are bani foarte bine dar este taranesc rau de tot sa te afisezi cu asta.
Poate nu intelegi ce vreau sa zic, dar sunt oameni precum cofondatorul Apple care nu a iesit in viata lui in evidenta cu ceva si omul a cam inventat PC-ul! La un moment dat prin 90 era miliardar!
Deci poti fi un om bogat si cu bun simt si poti fi ca toti mascaricii astia fie ca e dorian popa fie ca e dani mocanu atitudinea este aceeasi.
Doar că omul nu e prost deloc. E prost doar in viziunea celor invidioși.
Vad ca reiei acelasi argument stupid.Din fericire eu nu am chef.
Eu un argument valid. Că nu vrei tu sa îl recunoști și nu ai cu ce sa îl combați e altă discuție.
Provoaca alt utilizator daca te mananca asa tare.Ar fi trist sa imi pierd duminica vorbind despre personajul in cauza.
Ok, am înțeles. Nu ai vreun argument viabil cât de cât să îl faci prost. Daca nu vroiai sa pierzi duminică vb despre el nu răspundeai la întrebare din prima.
As aprecia daca ai inceta sa imi mai raspunzi, zau.
Mai de apreciat ar fi să îți argumentezi când faci diverse acuzații. Adică așa ar fi corect. Zic și eu.
Raspunzi ca un cocos care se umfla in pene pentru ce motiv? Ti s-a urcat rankul 2 la cap? Inceteaza cu spamul.
Eu am fost doar pe subiect.
Te rog nu mai fa spam.
Te rog argumentează de ce Dorian Popa este prost. Nu mai devia discuția te rog, nu mai fa spam.
Nu e vorba doar de dorian popa, orice creator de conținut obține bani din promovări și sponsorizări. Unii fac milioane de dolari pe lună din asta.
"Cum a ajuns dorian popa atat de bogat"?
Stii ca orice vizionare a oricui intra pe postarile sale ii aduce multi bani? Nu ii stiu continutul, nu sunt idolul sau ca altul de pe aici. Dar probabil posteaza ceva ce are priza la majoritatea cocalarilor si a altora fara pic de educatie. Ca daca ar posta numai pentru oameni culti, nu ar face nici 0, 50 lei pe luna.
In primul rand tine de o inteligență foarte mare și a știut cum să combine șansele, toți care ajung la sume mari și știu să investească e normal că triplează banii, pe urmă numa te joci cand ești în cerculetu ăla bun
Fata de populatia de rand, dorian popa e foarte bogat, cat la suta din populatia tarii traieste in chirie si nu isi poate permite o locuinta personala, pe cand dorian popa isi cumpara cate o masina care face cat 2-3 apartamente, inainte sa il comparam cu alte vedete si mai bogate, ar trebui sa ne gandim cat e de bogat fata de un om de rand
Dorian Popa în lumea vedetelor este foarte sărac.
Cea mai bogată dinte vedete până acum este asta care are 60 de milioane de euro.
https://www.google.ro/......ps?/search
Din reclame la case de pariuri și gambling, care sunt foarte potente financiar și influente
Fie ca sunt vedete fie ca nu, toti ne-am nascut la fel si toti suntem oameni, dar unii au foarte mult noroc in viata pe cand altii se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta
Ai perfectă dreptate dar nu poți compara lumea normală care trăiește din salariu cu lumea vedetelor care fac milioane de euro din nimic.
Corect, totusi nu inteleg de ce unii se dau atat de mari si tari cand de fapt toti suntem simpli muritori, iar in comparatie cu Universul suntem doar niste furnici cu multa aroganta, pe langa asta filosofic vorbind noi traim pe Pamant doar cat dureaza ca o frunza sa cada din copac, raportandu-ne la varsta Universului, cu toate acestea ne dam zei, care mai de care mai "baiat"!
Și ca să vezi că de fapt și bronzații sunt multimilionari citește cum construiesc ăștia 3000 de apartamente în București.
https://www.wowbiz.ro/......a-20026847
Corect
Corect, despre asta spuneam, unii au foarte mult noroc in viata pe cand altii se chinuie sa isi duca un trai decent, adica un muncitor din Romania se chinuie zi de zi pentru 3000-4000 de lei pe cand ei fac milioane de euro din... nimic
Apropo de Florin Salam, nu este el cel mai bogat manelist pe care il umilesc si bat interlopii la fiecare nunta?
Nu e el cel mai prost dintre toti? E cu bani dar nu e smecher, asa ca banii lui sunt cam degeaba
Sa fii umilit ca persoana publica este mult prea rusinos si vorba aia mai ai si multi bani
Pai eu stau in weekend la restaurant si cu dubiosi si cu mafioti si unul nu a indraznit niciodata vreo gluma macar deplasata, iar sa fii Salam si sa te bata orice incult, e de rasul lumii
Asa ca mai bine sarac si cu capul sus, ca degeaba ai bani daca esti ...fraier
Muncind ca ce? ca ca un om normal cu siguranta nu
A fost actor, cantaret, youtuber. Acum e influencer. Bani din campanii de publicitate, aparitii la evenimente, emisiuni, podcasturi, probabil si investitii. E Dorian Popa, e cunoscut din adolescenta, nu a fost niciodata un om normal.
Sa muncești nu înseamnă doar sa dai la sapă
Buna gluma