Daca ii esti tutore/parinte, iti sugerez sa-l lasi sa se joace... daca de pe la varsta asta are parte de tehnologie...dar ma rog..nu-i treaba mea
Nu e vorba de "are parte" ci cum o foloseste. Fiica-mea la 3 ani si 9 luni stie sa dea drumul calculatorului maica-si, sa intre pe YouTube, sa maximizeze un clip, sa inchida calculatorul. De tableta nu mai zic ca a pus mina pe ea si zapacise toate aplicatiile pe acolo de nici eu n-as fi putut sa fac asta. Ca nu mai pune mina pe ea acuma, asta e partea a doua. De obicei cind sintem acasa prefera sa coloram sau sa ne jucam ascunsa decit sa aiba parte de tehnologie...
In viata nu totul se rezuma la "bani" sau tableta.De ce? Aceste bunuri materiale se vor strica intr-o zi cu sau fara voia nei persoane, in locul copilului dumneavoastra ar fi putut sa fie oricine si sa faca fix acelasi lucru. Ii vindeti jucariile vechi? Ai mei mi-au vandut jucariile vechi si ghici ce? Nu i-au ajutat c nimic am o masinta care inca mi-a ramas de mic copil, o am ca amintire indiferet de ce as face, tin la ea chiar daca pentru a cea masinuta a trebuit sa fac tot ce imi spuneau parintii! Succes poate v.am convins intr-un anumit fel