| Sasukesmecherul a întrebat:

Cum as putea castiga niste bani la 14 ani?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Bani de buzunar poti face facand cumparaturi pentru altii (mai ales pentru oamenii in varsta), plimband animale de companie (de exemplu caini) sau alte ajutoare, pentru care sa fii platit.winking

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti plimba cainii vecinilor. Dar fara a-ti neglija scoala.

| Mosotti a răspuns:

Te duci in Columbia, iei 10 kile de cocaina cu 1500 lei dolari kilu, si o vinzi in Europa cu 30000 kilu, si esti smecher, doar sa zbori peste mari si tari, cumva sa nu treci prin aeroport ca sa te lege aia.
Glumesc.

E cam dificil la 14 ani sa muncesti pe undeva, nu stiu daca e ca in alte tari de ai putea lucra part time, insa totusi varsta e prea mica.
Parintii tai nu-ti dau bani de buzunar? Nu-ti mai iau una si alta? Ca datoria ta acum e doar sa inveti, dupa aia ai o viata sa-ti iei ce vrei tu pe banu tau.
Tu tine-te de carte, ca daca ai carte ai parte in viata, daca pierzi timpul cu munca, cand mai inveti? Ca te asteapta o capacitate, un bac care nu-s asa floare la ureche.
In mod normal asa ar trebui sa faci.

| Sasukesmecherul explică (pentru Mosotti):

Invat( chiar foarte mult pentru examenul de capacitate), dar faza e ca vreau sa am banii mei de buzunar castigati de mine

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Poti sa mergi la spalatoria de masini din oras, dar ai mare grija sa nu zgari masiniile ca intri la plata.

| darrio2007 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

La 14 ani? Te auzi ce vorbesti? Il baga in belea pe seful spalatoriei. Dar nu-l primeste. Numai de la 15 ani si numai cu acordul parintilor.
Nu mai raspunde daca habar n-ai.

| DonEduardo a răspuns:

Poti da meditatii colegilor tai mai...sa spunem, natafleti.

Întrebări similare