Bani de buzunar poti face facand cumparaturi pentru altii (mai ales pentru oamenii in varsta), plimband animale de companie (de exemplu caini) sau alte ajutoare, pentru care sa fii platit.
Te duci in Columbia, iei 10 kile de cocaina cu 1500 lei dolari kilu, si o vinzi in Europa cu 30000 kilu, si esti smecher, doar sa zbori peste mari si tari, cumva sa nu treci prin aeroport ca sa te lege aia.
Glumesc.
E cam dificil la 14 ani sa muncesti pe undeva, nu stiu daca e ca in alte tari de ai putea lucra part time, insa totusi varsta e prea mica.
Parintii tai nu-ti dau bani de buzunar? Nu-ti mai iau una si alta? Ca datoria ta acum e doar sa inveti, dupa aia ai o viata sa-ti iei ce vrei tu pe banu tau.
Tu tine-te de carte, ca daca ai carte ai parte in viata, daca pierzi timpul cu munca, cand mai inveti? Ca te asteapta o capacitate, un bac care nu-s asa floare la ureche.
In mod normal asa ar trebui sa faci.
Invat( chiar foarte mult pentru examenul de capacitate), dar faza e ca vreau sa am banii mei de buzunar castigati de mine
Poti sa mergi la spalatoria de masini din oras, dar ai mare grija sa nu zgari masiniile ca intri la plata.
La 14 ani? Te auzi ce vorbesti? Il baga in belea pe seful spalatoriei. Dar nu-l primeste. Numai de la 15 ani si numai cu acordul parintilor.
Nu mai raspunde daca habar n-ai.