| Faranume242424 a întrebat:

Cum as putea deveni faimos pe ytb? SA ajung la câteva milioane in câțiva ani. ce content este foarte vizionat și plăcut? Cum as putea la 0 subs SA îmi fie vizionate videourile?

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Nu se nimic peste noapte, te asigur laughing
Gen faci video-uri multe. Nu trebuie neapărat să ai abonați din prima. Da.i share. Pui prietenii sa iti dea share la video-uri. Dacă e rogi pe cineva sa iti faca promovare. Rogi oameni sa se aboneze si le dai în schimb spam de ador pe Facebooklaughing
Vei posta ce posteaza si marii Youtuberi. Gen :
Am/N-am pe dezbrăcate
Provocări
The floor is lava
Q&A
Ce am in telefon
Bla bla laughing

| Stef45 a răspuns:

Ca sa devii faimos pe Youtube trebuie sa faci filmulete care sa fie placute de oameni si sa ii atraga iar astfel sa ii faci sa se aboneze la tine la canal pentru a vedea noile filmulete postate de tine.Tu vei castiga de pe urma numarului mare de persoane care te urmaresc sau de pe urma reclamelor.
Toate videoclipurile sunt vizionate daca stii sa le realizezi.

| Cataari a răspuns:

Nu prea poti milioane deoarece abia cativa dintr youtuberi au 1 milion.Munceste mult.Atat te pot sfatui

| relian a răspuns:

Poti dar ar trebuie sa te duci pe la service auto, asa faci bani, la service de orice telefoane etc.Deci cumpri o camera video buna, apoi mergi la un service auto si spui ca vrei sa filmezi anumite reparatii, gen cum se schimba o piesa, nu mai zic cate n-ar fi de filmat, nu o sa ai tu timp sa le filmezi pe toate.Deci sunt masini balamuc, modele si ani diferiti.Pe Youtube nu prea sunt video de g enu asta asa explicate si filmate sa vada romanu.Astea te asigur cas la foarte mare cautare pe Youtube. Daca reusesti sa te lipesti de cei care repara masini, sa filmezi ala esti.Cel mai bine este sa te lipesti de un service, acolo vin tot felul de masini pentru diverse probleme.In cateva luni pfff o sa ai balamuc vizitatori te asigur.
Poti face la fel si cu telefoane, cum se schimba o baterie la fiecare model, cum schimbi nu stiu ce butoane ce ecran bla bla, nu-ti imaginezi cate ai putea sa faci.Pt toate astea o sa ai vizitatori balamuc iti garantez.
Nici nu trebuie sa faci tu nimic sa fie vizionate, astea sunt cautate de f multa lume.
Doar ca trebuie filmate si sa arati asa pas cu pas cum se face o anumita operatie.