Ai putea sa intrebi pe la vecini, poate au nevoie de o dadaca pentru copilul lor pentru cateva ore. Sau, pentru ca tot vine Craciunul, poti aduna conuri, le dai cu niste spray metalizat, le legi un snuruletz rosu si ta na na naaaa: globuletze! Mergi cu un coslulet in piata, sau pe la targuri de gen, poate le vinzi. O alta posibilitatea ar fi sa dai meditatii picilor. La mate, la romana, engleza, gasesti tu ceva sa-ti faca si placere. Alta idee nu-mi mai vine, sper sa reusesti sa faci rost de bani.
Fii atent. Asa faceam eu cand eram mic. Ziceam mamei mele ca-mi trebuie bani, iar mama imi dadea mai putin de cat ceream, atunci eu ziceam: "Hmmm, nu-i de-ajuns, dar nu-i nimic mami", dupa care ziceam cu o voce serioasa (foarte foarte important sa te faci ca nu-i zici ei, dar trebuie sa auda si ea, eu ziceam lui fratele meu geaman), "Hai frate, ia cutitu si mergem sa taiem vreo 2-3 pusti sa facem si noi rost de banii care ne trebuie", la care mama repede scotea si ne dadea cat ne trebuia , vai ce dulce e copilaria
Eu sunt reprezentant si fac destui bani din comision... daca vrei detalii da-mi mesaj privat. Daca ai prieteni si cunoscuti poti avea vanzari lunare de valori mari...astfel sa iti iasa si tie bani de buzunar.
Buna,
Ai putea sa faci pe Baby sitter pentru prietenii de familie care au copii.
Poti duce la plimbarile zilnice catei persoanelor care nu pot iesi din casa. Te poti adresa unor asociatii care se ocupa de acest lucru.
Cu siguranta vei gasi ce poti face.
Contacteaza-ma la id: xpro_2007... locuiesc in italia si as fii fericit sa te ajut cu catzi bani ai nevoie, cer in schimb doar prietenia ta, pupici
Incearca sa-ti creezi propriul blog, foarte multi castiga bani din asta, iti creezi blogul astfel incat sa fie vizitat de multi oameni si incearca cu GoogleAdsense, de fiecare data cand cineva da click pe reclamele google de pe blog sau daca viziteaza cineva blogul tau automat castigi bani, iar cand atingi o anumita suma, google iti trimite un cec.
Pai mai sunt joburile alea part`time. O prietena de`a mea are grija de fetita vecinilor 4 ore pe zi si ii da 3 milioane pe luna. Mi se pare foarte mult, doar ca sta cu un copil de 4 ani si`i canta un pic si se joaca cu el In afara de asta nu prea ai cum...doar daca nu`ti gasesti ceva...'sponsori', vre`un iri ceva daca arati foarte matura, sau ceva sprijin din partea bunicilor, nimic?Reprezentat Avon/Oriflame, poate?
Poti sa te faci reprezentanta la niste firme gen Avon sau Oriflame, sau si din alocatie, am ajutat ca o sa fie 100 lei, ramane de vazut.
Hmmm...eu imi pun la pariuri... daca te pricepi si esti inspirat.ies bani multi.