| GulDan a întrebat:

Cum as putea sa castig bani desenand(orce)?

Am vorbit cu multi care lucreaza in domeniu si fac bani dar nu mi-a zis nimeni cu exactitate...

As incepe chiar azi dar sa stiu ce modalitati sunt.
Multumesc!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput ai putea sa-ti vanzi desenele aici (daca sunt bune, vor fi si cumparate, mai sunt si concursuri...):
http://www.deviantart.com

| GulDan explică (pentru anonim_4396):

Auzi poti sa-mi imi dai in privat id, skype ce utilizezi? sa vorbim. Ca am vazut ca te pricep ca mi-ai mai raspuns happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru GulDan):

A, nu ma pricep atat cat probabil crezi! dar daca vrei sa ma intrebi ceva si stiu, iti voi raspunde! aici sau imi poti lasa mesaj privat (numai ca ajung mai greu...)

| GulDan explică (pentru anonim_4396):

Pai voiam sa te intrb...pe deviant art pot pune doar desene facut pe calculator nu si pe foaie? dar imi place sa fac si pe calculator dar nu stiu ce sa desenez...mi-am luat o tableta grafica dar nu e la fel ca pe foaie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GulDan):

Sigur ca poti pune si desene pe foaie... daca stii sa le scanezi cum trebuie (eventual si o editare mica dupa) pe Deviant sunt astfel de desene, si eu am desene pe foaie dar nu am apucat sa le urc pe site. vreau sa le editez putin inainte (sa pun mai multe variante ale unui desen - original si editat) Pe Deviant poti pune absolut ce poza vrei, numai ca daca vrei sa le pui la vanzare, trebuie sa-ti apartina 100%, altfel este ilegal. mai intai studiaza bine site-ul, invata sa-l flosesti. Cat despre idei, nu stiu ce sa-ti spun, eu nu desenez decat atunci cand am inspiratie. ceea ce nu s-a mai intamplat de f. multi ani. Nu sunt mare desenatoare, ci o simpla amatoare.