Eu cred ca visul acesta nu poate fi valabil acum in Ro, in conditiile actuale.
Ar fi interesant sa citesti articolul de la adresa de mai jos.
http://www.capital.ro/......13488.html
Sunt multe idei bune. In plus daca stii sigur ce vrei sa faci si te duci documentata bine din poarta in poarta poate vei obtine si finantari. Nu ai spus ce pregatire ai, ce idei ai... E important in cazul in care ai o idee sa stii s-o duci la bun sfarsit, sa cunosti implicatiile si sa fi lucrat in domeniul respectiv, cat sa ai o vedere de ansamblu asupra problemei. Sper ca sa-ti dea si altii idei si sfaturi. De altfel poti citi carti care sa te pregateasca. Vezi ca sunt la biblioteci.
Începe prin a învăţa ceea ce nu ştii dar e necesar, precum gramatica limbii române.
Ti-ai cam pierdut ideile? daca esti muncitor dinamic angajeazate la o companie demonstreaza ca esti o persoana dinamica cu chef de munca si idei si poti castiga cat dintr-o afacere buna.
Daca nu ai banii tai atunci va trebui sa lucrezi pentru altii o vreme si va trebui sa lucrezi bine ca sa castigi bine. Fara capital e foarte greu. Poti intermedia lucrari pentru o tipografie.
Ai putea incerca o afacere MLM. in multe dintre ele nu sunt necesare investitii initiale ...mari. ti-as putea recomanda reteaua de distributie Metabond, unde inscrierea este doar de 210 lei, iar castigurile sunt direct proportionale cu ...cheful tau de munca. acolo nimic nu "trebuie", ca in multe alte retele. vezi detalii pe www.metabond.biz.
Eu iti recomand sincer sa te implici intr-o afacere MLM (amway, Lyoness, forever, metabond, herbalife etc)
dintre toate, Lyoness este singurul sistem in care nu vinzi nimic, intereseaza-te
succes
Sadboy11 întreabă: