anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum asi purea avea o super afacere plecand de la zero tinand cont ca sunt o persona dinamica, muncitoare, cu idei, dar fara sprijin moral si material va multumesc ii iustina

Răspuns Câştigător
| carmen_9743 a răspuns:

Eu cred ca visul acesta nu poate fi valabil acum in Ro, in conditiile actuale.

13 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Ar fi interesant sa citesti articolul de la adresa de mai jos.
http://www.capital.ro/......13488.html
Sunt multe idei bune. In plus daca stii sigur ce vrei sa faci si te duci documentata bine din poarta in poarta poate vei obtine si finantari. Nu ai spus ce pregatire ai, ce idei ai... E important in cazul in care ai o idee sa stii s-o duci la bun sfarsit, sa cunosti implicatiile si sa fi lucrat in domeniul respectiv, cat sa ai o vedere de ansamblu asupra problemei. Sper ca sa-ti dea si altii idei si sfaturi. De altfel poti citi carti care sa te pregateasca. Vezi ca sunt la biblioteci.

| username_7558 a răspuns:

Începe prin a învăţa ceea ce nu ştii dar e necesar, precum gramatica limbii române.

| carmen_5367 a răspuns:

Ti-ai cam pierdut ideile? daca esti muncitor dinamic angajeazate la o companie demonstreaza ca esti o persoana dinamica cu chef de munca si idei si poti castiga cat dintr-o afacere buna.

assiris
| assiris a răspuns:

Citeste Arta succesului la Romani Pavel Corut. Are multe idei de afaceri

| printmaster a răspuns:

Daca nu ai banii tai atunci va trebui sa lucrezi pentru altii o vreme si va trebui sa lucrezi bine ca sa castigi bine. Fara capital e foarte greu. Poti intermedia lucrari pentru o tipografie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DINAMIC, MUNCITOR, IDEI.NU PREA PARI CU MORALUL LA PAMANT, SPRIJIN MATERIAL NU ITI TREBUIE DACA VREI SA O IEI DE LA ZERO, UNICUL LUCRU CARE ITI LIPSESTE ESTE CURAJUL

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing daca esti o persoana cu idei nu vad de ce ai pus intrebarea asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti frate in romania nu poti sa faci afaceri daca nu furi asa ca eu zic sa visezi in continuare si ia ti talpasita din tara asta de ****... sti cei din guvern sunt hoti dar hoti legali asa ca nu te mai chinui in zadar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de la 0 ai sanse doar cu intermedieri de marfuri depinde in ce domeniu esti specializata se poate intermedia orice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne cauti pe noi. Metabolico

| danasang a răspuns:

Ai putea incerca o afacere MLM. in multe dintre ele nu sunt necesare investitii initiale ...mari. ti-as putea recomanda reteaua de distributie Metabond, unde inscrierea este doar de 210 lei, iar castigurile sunt direct proportionale cu ...cheful tau de munca. acolo nimic nu "trebuie", ca in multe alte retele. vezi detalii pe www.metabond.biz.

| pestisoruldeea a răspuns:

Faci ce fac si eu....visezi!
ca alta solutie eu nu vad!

pupici!

| mickme a răspuns:

Eu iti recomand sincer sa te implici intr-o afacere MLM (amway, Lyoness, forever, metabond, herbalife etc)
dintre toate, Lyoness este singurul sistem in care nu vinzi nimic, intereseaza-te

succes happy